Kundtjänst 035-18 19 20

Mån-tors 9-12, du kan också maila på [email protected]

 

Frakt 59:-

(Fraktfritt över 1599:-) 

 

Airedaleterrier

Välkommen till vår kategori dedikerad till den otroligt fin hundrasen Airdaleterriern - en hundras först menad för jakt, men som idag är en lika bra sällskapshund. Oavsett om du söker en varningsskylt, en rolig skylt eller en skylt där du själv vill välja bild så har vi på Happy Print något för varje hundälskare. Vi trycker alla våra skyltar här i vår skyltverkstad utanför Halmstad, på så sätt kan vi säkerställa högsta kvalitet i allt vi gör. Vill du veta mer? Tryck här.

Airdaleterrier - en ras med fascinerande historia, läs mer här!

Airedaleterriern, med sitt utseende och robusta temperament, har fängslat hundälskare i generationer. Uppkallad efter floden Aire i Yorkshire, England, härstammar denna ras från korsningar mellan Otterhound och lokala terrierraser. Ursprungligen användes den för jakt på utter och smådjur, men har sedan dess utvecklats till en mångsidig allroundhund. Airedaleterriern är en imponerande hund med en robust, muskulös kropp och en stolt hållning. Den rödgula och svarta pälsen ger den ett ovanligt men snyggt utseende, och den sträva, dubbla pälsen skyddar den effektivt mot kyla. Mankhöjden för hanar ligger mellan 58 och 61 cm, och för tikar mellan 56 och 59 cm. 

Otroligt intelligent och självständig hund

Under pälsen ryms dock en väldigt intelligent, energisk och självständig själ. Airedaleterriern är en hund som älskar att vara aktiv och delta i allt från promenader och lek till mer utmanande aktiviteter som agility och spårning. Denna ras har minst sagt en fascinerande historia. Från att ha varit en effektiv jakthund och brukshund har den gradvis utvecklats till en populär utställningshund. Rasen har vunnit många priser och utmärkelser genom åren, och beundras för sin elegans, temperament och intelligens. 

Airedaleterrierns päls kräver viss omsorg. Den bör kammas regelbundet med en stålkam och trimmas 2–3 gånger per år. Det är viktigt att inte klippa pälsen, då den förlorar sina skyddande egenskaper. Airedaleterriern är i övrigt en väldigt lojal och kärleksfull hund som älskar sin familj. Det är en utmärkt sällskapshund för aktiva personer och familjer, rasen kan med rätt träning och motivation dessutom bli duktig på en rad olika aktiviteter. 

Varför välja Happy Print?

När du väljer Happy Print får du tillgång till produkter av överlägsen kvalitet, exceptionell funktionalitet och stilfull design som utstrålar hållbarhet. Vår hängivenhet till att erbjuda högsta standard och unika skyltar gör oss till det självklara valet. Hos oss på Happy Print får du inte bara produkter – du får en kontinuerlig upplevelse av omtanke och kvalitet. Så checka in vårt utbud av Airdale hundskyltar här ovan och ge din hund den uppmärksamhet den förtjänar! 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla

Handla

Information


Moms visas: