Kundtjänst 035-18 19 20

Mån-tors 9-12, du kan också maila på [email protected]

 

Frakt 59:-

(Fraktfritt över 1599:-) 

 

Berner Sennen

Välkommen till vår kategori där vi har Berner sennen hundskyltar. Oavsett om du letar efter en varningsskyltt, en rolig skylt eller en skylt där du själv vill välja din egen text så har vi på Happy Print allt du kan önska dig. Vi gör dessutom alla våra Berner sennen hundskyltar här i vår skyltverkstad utanför Halmstad, på så sätt kan vi alltid säkerställa att kvaliten är på topp! Vill du läsa mer? Tryck här.

En trogen och kraftfull hund - läs mer om den här! 

Berner sennen, är en rejäl hund som har charmat hundälskare i århundraden med sitt otroligt vänliga tillvägagångssätt. Berner sennenhund har en fascinerande historia som sträcker sig tillbaka till de schweiziska Alperna, där den en gång användes som gårdshund, vallhund och draghund. Dess ursprung kan spåras tillbaka ända tills 1300-talets Schweiz, där den var en ovärderlig hjälpreda på gårdarna. Den användes b.la för att vakta boskap, dra vagnar och slädar, och skydda familjen mot faror. Rasen fick sitt namn från kantonen Bern, där den var särskilt populär. 

Idag är Berner sennenhund en älskad familjehund, men den har utan tvekan behållit sin starka arbetsmoral och sin iver att behaga. Det är en hundras som är utmärkt för aktiva personer och familjer som kan erbjuda den gott med motion och stimulans. Berner sennen är en storvuxen hund med en muskulös kropp och kraftig benstomme. Hanar har en mankhöjd på ca 64–70 cm och väger hela 40–50 kg, medan tikar är något mindre. 

Annars så är Berner sennen en hund som älskar att vara med sin familj. Den är tålmodig och snäll med barn och kan bli en trogen och beskyddande vän. Rasen är dessutom båda mycket intelligent och lättlärd, men kräver konsekvent och positiv träning. Det är en ras som kräver en hel del jobb occh motion. Promenader, simning, spårning och lydnadsträning är aktiviteter som den njuter av. Rasen trivs bäst i ett hem med tillgång till en stor trädgård eller annan utomhusyta.

Berner sennen hundskyltar - en självklarhet i vårt sortimentet!

På Happy Print har vi som mål att alltid ge dig som kund något utöver det vanliga. Vår hängivenhet till att erbjuda högsta standard och unika skyltar gör oss till det självklara valet. Hos oss på Happy Print får du inte bara produkter – du får en kontinuerlig upplevelse av omtanke och kvalitet. Så kolla in vårt sortiment här ovan, och ge din hund den uppmärksamhet den förtjänar med våra Berner sennen hundskyltar!

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla

Handla

Information


Moms visas: