Kundtjänst 035-18 19 20

Mån-tors 9-12, du kan också maila på [email protected]

 

Frakt 59:-

(Fraktfritt över 1599:-) 

 

Kelpie

Vår Kelpie-kategori på Happy Print syftar inte bara till att erbjuda högkvalitativa hundskyltar utan också till att ge dig djupare insikter om denna enastående ras. Utforska vår samling för att lära dig mer om Kelpiens historia, karaktärsdrag och hur du bäst tar hand om dem. För att läsa mer om kelpien, tryck här.

En enastående hund - läs mer här

Kelpie, en enastående hundras ursprungigen från Australien, är känd för sin intelligens, arbetskapacitet och lojalitet. Dessa hundar har utvecklats för att vara herdehundar och har över tid blivit kända för sin otroliga förmåga att hantera får och boskap på ett effektivt sätt. Fysiskt sett är kelpien medelstor och smidig, med en atletisk kroppsbyggnad och en vacker, slät päls. Deras ansikte präglas av alerta ögon och en uppmärksam min, vilket speglar deras intelligens och uppmärksamhet. Kelpiens intelligens är en av dess mest framstående egenskaper.  

Dessa hundar är kända för att vara exceptionellt lyhörda och kapabla att lära sig komplexa uppgifter snabbt. Deras energi och uthållighet gör dem till en perfekt partner för människor som är aktiva och letar efter en hängiven följeslagare. Som herdehund är kelpien instinktiv och skicklig när det gäller till att hantera boskap. Deras förmåga att läsa och svara på olika situationer gör dem oumbärliga på gården. Dessutom är de kända för att vara följsamma och lätta att träna, vilket gör dem till utmärkta tävlingshundar inom olika discipliner. 

Varför välja Happy Print?

När du väljer Happy Print får du inte bara en produkt utan en helhetsupplevelse av omtanke och engagemang. Vårt dedikerade team strävar efter att skapa högkvalitativa och unika hundskyltar som inte bara speglar din hunds personlighet utan också ger dig som kund en kärleksfull och personlig kontakt. Från design till leverans strävar vi efter att överträffa dina förväntningar och göra hela processen till något minnesvärt och speciellt. 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla

Handla

Information


Moms visas: