Kundtjänst 035-18 19 20

Mån-tors 9-12, du kan också maila på [email protected]

 

Frakt 59:-

(Fraktfritt över 1599:-) 

 

Shetland Sheepdog "Sheltie"

Utforska vårt utvalda sortiment av unika hundskyltar, designade med passion och precision för Shetland Sheepdog. Varje skylt är ett konstverk, framtaget för att framhäva din Shelties särpräglade personlighet och rasens karaktäristika. Vi strävar efter att erbjuda överlägsen kvalitet, stil och funktionalitet, vilket gör varje skylt till ett exklusivt uttryck för kärlek till din Shetland Sheepdog. Vill du läsa mer? Tryck här.

Shetland sheepdog - läs mer här!

Shetland Sheepdog, ofta känd som Sheltie, är en hundras som stjäl hjärtan med sin charm, intelligens och lojalitet. Denna fascinerande ras är en fantastisk kombination av skönhet och funktion, och dess närvaro har gjort den till en populär följeslagare och herdehund. Sheltien härstammar från Shetlandsöarna, där dess förfäder inkluderade collie-liknande herdehundar från Skottland. Denna intelligenta och arbetsvilliga ras utvecklades för att hantera de tuffa förhållandena på öarna och för att vara en effektiv herde av småboskap. 
 
Sheltien är en vacker och välgjord hund med en dubbelpäls som består av en tät och mjuk underull samt ett långt, rakt yttre täckhår. Deras karakteristiska "mane" runt halsen och den förtrollande manen på huvudet ger dem ett majestätiskt utseende. Deras ögon är mandelformade och utstrålar intelligens och vänlighet. Shetland Sheepdog är känd för sin vänlighet, uppmärksamhet och lojalitet. Dessa hundar är mycket intelligenta och enkla att träna, vilket gör dem till framstående tävlingshundar och skickliga herdar. Deras tillgivenhet mot sina familjer gör dem till underbara sällskapshundar och utmärkta barnvakter.
 

En hund som älskar utmaningar

Även om Sheltien har en medelstorlek, har den en överraskande hög energinivå. Regelbunden motion och intellektuell stimulans är viktigt för att hålla dem nöjda och friska. De älskar utmaningar och trivs särskilt med uppgifter som involverar intellektuell stimulans. Shetland Sheepdog anpassar sig väl till livet som familjehund. Deras försiktighet gentemot främlingar gör dem till utmärkta vakthundar, och deras kärlek till sina människor gör dem till omtyckta familjemedlemmar. 
 

Varför välja Happy print? 

Välj Happy Print för att vi kombinerar högkvalitativa produkter med passion för varje hundras. Vår dedikation till design och funktionalitet gör varje hundskylt till ett unikt konstverk, skräddarsytt för att hylla din Shetland sheepdog. Vi strävar efter att erbjuda inte bara produkter utan en kärleksfull och personlig upplevelse för varje stolt hundägare. 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla

Handla

Information


Moms visas: