Kundtjänst 035-18 19 20

Mån-tors 9-12, du kan också maila på [email protected]

 

Frakt 59:-

(Fraktfritt över 1599:-) 

 

Appenzeller sennenhund

Välkommen till vår kategori dedikerad till hundrasen Appenzeller sennenhund, en otroligt intelligent och vacker ras. Oavsett om du söker efter en varningsskylt, en rolig skylt eller en skylt med egen bild så kan vi på Happy Print med stolthet säga att vi kan erbjuda samtliga alternativ. Vi trycker alla skyltar i vår skyltverkstad utanför Halmstad, så ge din hund den uppmärksamhet den förjtänar och köp en skylt hos oss idag! Vill du läsa mer? Tryck här.

Vill du lära dig mer? Kika hit!

Appenzeller sennenhund, även känd som Appenzeller mountain dog, är en robust och intelligent schweizisk herdehund med en fascinerande historia och unika egenskaper. Appenzeller Sennenhund är en medelstor ras känd för sin vänliga natur och starka arbetsmoral. Deras ursprung kan spåras till de schweiziska alperna där de traditionellt användes som herdehundar och vakthundar. Appenzeller sennenhund kännetecknas av dess imponerande trikolor - svart, rost och vitt - samt dess karakteristiska uttryck med mörka ögon och välformade öron.
 
Denna ras är inte bara vacker utan också energisk och alert, vilket gör dem till utmärkta familjehundar och pålitliga vakthundar. Denna mångsidiga ras trivs både inomhus och utomhus och kräver regelbunden motion och mental stimulans för att vara lycklig. Appenzeller sennenhund är också känd för sin intelligens och snabbhet, vilket gör dem lätta att träna och mycket kapabla i olika hundsporter. Appenzeller sennenhund är en idealisk följeslagare för de som söker en aktiv och lojal hund. Deras anpassningsförmåga och vänliga natur gör dem till ett bra tillskott i familjen. För den som värdesätter en hundras med historisk betydelse och charm är Appenzeller sennenhund ett utmärkt val.
 

Vi har något som passar alla!

När du väljer Happy Print får du tillgång till produkter av överlägsen kvalitet, exceptionell funktionalitet och stilfull design som utstrålar hållbarhet. Vår hängivenhet till att erbjuda högsta standard och unika skyltar gör oss till det självklara valet. Hos oss på Happy Print får du inte bara produkter – du får en kontinuerlig upplevelse av omtanke och kvalitet. 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla

Handla

Information


Moms visas: