Kundtjänst 035-18 19 20

Mån-tors 9-12, du kan också maila på [email protected]

 

Frakt 59:-

(Fraktfritt över 1599:-) 

 

Emaljmuggar

Våra emaljmuggar är av högsta kvalitet och tillverkas av Happy Mug Sweden, vilket garanterar en långlivad och robust produkt, tryckt i Sverige. Dessa muggar har en lång historia och har varit en del av vår kultur sedan början av 1900-talet. Tillverkningen innebär att en metallmugg täcks med ett lager av emalj, som sedan bränns vid hög temperatur för att skapa en slitstark yta. Detta gör emaljmuggar kända för att tåla höga temperaturer samt vara motståndskraftiga mot repor och stötar. Vill du se hela vårt utbud, klicka här.


Köp emaljmuggar från oss och upplev kvalitet på riktigt

När du väljer våra emaljmuggar med tryck investerar du i en produkt som kommer att hålla länge och bibehålla sin skönhet år efter år. Våra motiv bränns in i muggen, vilket gör att trycket är beständigt och inte slits bort efter användning eller maskindisk. Oavsett om du använder emaljmuggarna hemma eller på jobbet, är de ett utmärkt val för att njuta av en kopp kaffe eller te.
 
Dessa muggar har ökat i popularitet, särskilt inom friluftsliv och camping, tack vare deras lätta rengöring och förmåga att stå emot tuffa förhållanden. Om du söker en hållbar och vacker mugg som samtidigt är personlig, är våra emaljmuggar med tryck det perfekta valet för dig. Beställ dem idag och upplev själv varför de är så omtyckta bland kaffe- och teälskare världen över. I denna kategori har vi endast ett urval av emaljmuggar från Happy Mug, för att se hela sortimentet, besök gärna www.happymug.se. 
 

Emaljmuggen -  ett mästerverk av tradition och funktion!

Emaljmuggar har beundrats för sin robusta charm och mångsidighet sedan början av 1900-talet. Denna unika typ av mugg har överlevt tidens tand och fortsätter att vara en favorit bland kaffe- och teälskare över hela världen. Emaljmuggar tillverkas genom att täcka en metallmugg med ett lager emalj, en blandning av glas och metallpulver. Den resulterande muggen genomgår en hög temperaturbränning, vilket resulterar i en hållbar yta som är resistent mot repor, fläckar och stötar. 

En av de mest framstående egenskaperna hos emaljmuggar är deras förmåga att tåla tuffa förhållanden. Denna robusthet gör dem idealiska för utomhusaktiviteter som camping och picknick, där de kan stå emot både väder och vind. Emaljmuggar är också kända för att tåla höga temperaturer, vilket gör dem perfekta för att servera heta drycker som kaffe och te. Deras förmåga att hålla temperaturen stabilt gör dem också till utmärkta resepartners. Vare sig det är en kaffepaus hemma, på jobbet eller i naturen, blir våra emaljmuggar en pålitlig kamrat i livet.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla

Handla

Information


Moms visas: