Kundtjänst 035-18 19 20

Mån-tors 9-12, du kan också maila på order@happyprint.se

 

Frakt 59:-

(Fraktfritt över 1599:-) 

 

Emaljmuggar

Emaljmuggar med tryck är en fantastiskt populär produkt som passar perfekt för kaffepausen hemma eller på jobbet. Våra emaljmuggar är av bästa kvalitet och tillverkas av Happy Mug Sweden, vilket garanterar en hållbar och tålig produkt, tryckta i Sverige.

Emaljmuggar har varit en del av vår kultur sedan början av 1900-talet. De tillverkas genom att man täcker en metallmugg med ett lager av emalj, som sedan bränns i hög temperatur för att ge en slitstark yta. Detta gör att emaljmuggar är kända för att tåla höga temperaturer och vara resistenta mot repor och slag.

När du väljer våra emaljmuggar med tryck, väljer du en produkt som kommer att hålla länge och vara lika vacker år efter år. Våra motiv bränns in i muggen vilket gör att trycket är beständigt och inte slits bort efter användning eller maskindisk.

Oavsett om du väljer att använda emaljmuggar hemma eller på jobbet, är de ett utmärkt val för att njuta av en kopp kaffe eller te. Dessa muggar har blivit alltmer populära på senare tid, särskilt i friluftsliv och camping, då de är lätta att rengöra och tål tuffare förhållanden.

Så om du vill ha en hållbar och tålig mugg som samtidigt är vacker och personlig, är våra emaljmuggar med tryck det perfekta valet för dig. Beställ dem idag och upptäck själv varför de är så populära bland kaffe- och teälskare över hela världen.

Här har vi ett urval av emaljmuggar från Happy Mug och vill du se mer så kolla gärna in hela deras sortiment på www.happymug.se

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla

Handla

Information


Moms visas: