Kundtjänst 035-18 19 20

Mån-tors 9-12, du kan också maila på order@happyprint.se

 

Frakt 59:-

(Fraktfritt över 1599:-) 

 

Husskyltar & husnummer

Husskyltar och husnummer

Här hittar du husskyltar där du kan sätta din egen adress eller husnummer på. Våra skyltar i gammaldags klassisk stil (likt gamla emaljskyltar) är extra populära. Naturligtvis kan du skriva vilken text du vill på våra skyltar. Som vanligt är våra skyltar uv-laminerade och tryckta på vinyl av absolut bästa kvalité för att hålla länge. Dessa skyltar bleks inte som många andra skyltar gör efter några år. Ska du sätta skylten på en husfasad eller ett staket rekommenderar vi "Plan aluminium" eller plastskylt som är billigare. Vår bockade aluminium är tänkt om du ska sätta skylten på tex en stolpe. 

Husnummerskyltar med egen prägel

Nummerskyltar och gatunamnskyltar är skyltar som finns på hus och lägenheter för att hjälpa besökare och leveranser att hitta rätt. Nummerskyltar används för att identifiera det specifika huset eller lägenheten, medan gatunamnskyltar visar vilken gata huset eller lägenheten ligger på. Dessa skyltar är ofta gjorda av metall eller plast och kan vara fastskruvade på husväggen eller monterade på en stolpe vid husets entré.

Det finns också möjlighet att köpa skyltar med familjens namn på för att göra det lättare att hitta just ditt hem. Dessa skyltar kan vara gjorda av samma material som nummerskyltar och gatunamnskyltar, och kan antingen vara fastskruvade på husväggen eller monterade på en stolpe. 

Det är viktigt att se till att skyltarna är lättlästa och tydliga, så att besökare och leveranser kan hitta rätt enkelt. Det kan också vara en bra idé att ha en belysning vid entrén för att göra det lättare att se skyltarna på kvällen.

Varmt välkomna att kolla in våra husskyltar och husnummerskyltar

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla

Handla

Information


Moms visas: