Kundtjänst 035-18 19 20

Mån-tors 9-12, du kan också maila på [email protected]

 

Frakt 59:-

(Fraktfritt över 1599:-) 

 

Australian stumpy tail cattle dog

I denna kategori har vi hundskyltar till rasen Australian stumpy tail cattle dog. En otroligt intressant och livlig ras som passar perfekt som familjehund. Oavsett om du letar efter en rolig och skämtsam skylt, en varningsskylt eller en skylt där du vill välja din egen bild har vi det du behöver! Vill du läsa mer om rasen? Tryck här.

Livlig familjehund - läs mer här!

Australian stumpy tail cattle är en hundras som strålar av uthållighet och livlighet. Ursprungligen utvecklad för att hantera boskap i de krävande australiska förhållandena, har denna unika ras blivit en älskad följeslagare och arbetshund med en speciell charm. Australiska stumpy tail cattle dog, även känd som Stumpy, captiverar med sin distinkta svanslösa design och robusta byggnad.
 
Denna ras utstrålar en stark karaktär, med en kort, tät päls och en alert uppsyn. Deras kompakta storlek döljer en imponerande energi och uthållighet. Bortom deras imponerande yttre finns en hundras som är både intelligent och hängiven. Australian stumpy tail cattle dog är känd för sin utmärkta arbetsmoral och förmåga att anpassa sig till olika uppgifter. Det kan vara allt från vallning till aktiva lekar, de är alltid redo att delta med entusiasm.
 

Pålitlig hund med förtjusande personlighet

Denna ras är inte bara en partner i arbete utan också en lojal vän i hemmet. Med sin förtjusande personlighet och starka koppling till sina ägare är Australian stumpy tail cattle dog en pålitlig hund som kommer att trivas i familjen. Så om du vill ha en hund med karaktär, energi och en speciell charm så kan en australian stumpy tail cattle vara något för dig.
 

Varför välja Happy Print?

När du väljer Happy Print får du inte bara en produkt utan en helhetsupplevelse av omtanke och engagemang. Vårt dedikerade team strävar efter att skapa högkvalitativa och unika hundskyltar som inte bara speglar din hunds personlighet utan också ger dig som kund en kärleksfull och personlig kontakt. Från design till leverans strävar vi efter att överträffa dina förväntningar och göra hela processen till något minnesvärt och speciellt.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla

Handla

Information


Moms visas: