Kundtjänst 035-18 19 20

Mån-tors 9-12, du kan också maila på [email protected]

 

Frakt 59:-

(Fraktfritt över 1599:-) 

 

Dansk-svensk Gårdshund

Vi har ett varierat urval av hundskyltar speciellt framtagna för dansk-svenska gårdshundar. Steg in i den fascinerande världen av denna unika och älskade ras genom vår dedikerade kategori, skapad för att fira och stödja dansk-svenska gårdshundar. Oavsett om du redan är stolt ägare till en dansk-svensk gårdshund eller om du beundrar deras mångsidighet, kommer du att finna ett brett och unikt sortiment av hundskyltar här nedan. Vill du lära dig mer? Tryck här.

Fascinerande ras - läs mer här!

Dansk-svenska gårdshunden föddes ur ett önskemål att skapa en intelligent och arbetsvillig ras med förmågan att fungera som en mångsidig gårdshund. Resultatet blev en hund som inte bara är effektiv på gården utan också en hängiven familjemedlem. Deras intelligens och lättlärdhet gör dem till utmärkta träningspartners och de är kända för att vara alerta och vaksamma.

 

Med en mångsidig och kompakt kropp samt karakteristiska spetsöron är dansk-svenska gårdshunden en fröjd att se på. Pälsstrukturen varierar från korthårig till långhårig och kan komma i olika färger och mönster. Deras utseende reflekterar både elegans och arbetsförmåga, vilket gör dem till en attraktiv ras för olika ägare. En av de mest framträdande egenskaperna hos dansk-svenska gårdshunden är deras enastående anpassningsförmåga. De trivs i olika miljöer och är lika lyckliga på en aktiv gård som de är i en stads lägenhet.
 
 
Deras mångsidighet sträcker sig från att vara pålitliga vallhundar till lekfulla sällskapshundar som deltar i familjeaktiviteter. Dansk-svenska gårdshunden är känd för sitt vänliga temperament och lojalitet gentemot sina människor. Deras kärlek till familjen kombinerat med en naturlig nyfikenhet gör dem till utmärkta barnvakter och sällskapshundar. En dansk-svensk gårdshund skapar starka band med sina ägare och är redo att delta i alla aspekter av människors liv.
 

På Happy print har vi ett brett utbud av hundskyltar!

Happy Print erbjuder ett brett sortiment av individanpassade hundskyltar som är dedikerade till denna enastående ras. Oavsett om du letar efter en klassisk "Varning för hunden"-skylt eller något mer personligt, har Happy Print det perfekta alternativet för dig. Med våra skräddarsydda hundskyltar får du möjligheten att på ett elegant och praktiskt sätt uttrycka din kärlek och uppskattning för din fyrbenta vän.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla

Handla

Information


Moms visas: