Kundtjänst 035-18 19 20

Mån-tors 9-12, du kan också maila på [email protected]

 

Frakt 59:-

(Fraktfritt över 1599:-) 

 

Hundbajs

Plocka upp efter din hund - skyltar

Är du trött på att trampa i hundbajs? Här finns skyltarna. 

Att plocka upp efter sin hund är inte bara en hygienisk och trevlig gest, det är också en lagstadgad skyldighet för alla hundägare. För att uppmuntra hundägare att ta ansvar för sina hundars efterlämnade avföring finns det idag många olika varianter av hundbajsskyltar och dekaler tillgängliga.

Hundbajsskyltar finns i olika storlekar och material, och kan enkelt fästas på stolpar eller träd i närheten av där hundar rastas. De kan också vara fästa på soptunnor för att informera om att det är tillåtet att kasta hundbajset där. Dessa skyltar kan också ha humoristiska eller informativa budskap som gör dem mer lättillgängliga för allmänheten.

Förutom skyltar kan man också använda dekaler som en påminnelse till hundägare att ta ansvar för sina hundars efterlämnade avföring. Dessa kan klistras på soptunnor eller andra lämpliga platser där man vill att hundägare ska slänga sitt hundbajs.

En annan trend är att skyltar och dekaler görs mer personliga och lokala, vilket skapar en starkare koppling mellan samhället och dess invånare. Det kan till exempel vara en skylt med en bild på det lokala landmärket eller en dekal med stadens namn.

Sammanfattningsvis finns det många olika varianter av hundbajsskyltar och dekaler tillgängliga för att påminna hundägare om deras skyldighet att plocka upp efter sina hundar. Dessa skyltar och dekaler kan också användas för att skapa en starkare koppling mellan samhället och dess invånare och uppmuntra till en renare och mer hälsosam miljö.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla

Handla

Information


Moms visas: