Kundtjänst 035-18 19 20

Mån-tors 9-12, du kan också maila på [email protected]

 

Frakt 59:-

(Fraktfritt över 1599:-) 

 

Varningstriangel - varna förare om en fara på vägen

Upptäck HappyPrints omfattande sortiment av varningstrianglar, den ultimata lösningen för att varna förare om faror på vägen. Vi erbjuder högkvalitativa alternativ i olika former och storlekar, alla designade för att ge pålitliga varningar och öka säkerheten på vägarna. Vårt breda utbud inkluderar tringlar tillverkade av alluminium, plast eller dekal. Läs mer på vår blogg här.

Kika in vårt sortiment här nedan och upptäck den idealiska varningstriangeln för dina behov. Hos HappyPrint kan du förvänta dig högkvalitativa produkter och pålitliga varningslösningar för att öka trafiksäkerheten, för att läsa mer - tryck här.

Viktigt information om varningstrianglar

Varningstrianglar utgör en integrerad del av fordonets säkerhetsutrustning och spelar en avgörande roll för att skapa tryggare vägar. Dessa anordningar är noggrant utformade för att varna förare om potentiella faror och möjliggöra snabb och effektiv varning i trafiken. De är inte bara lagstadgade i många länder utan även starkt rekommenderade av bilorganisationer världen över, vilket understryker deras betydelse i att minska riskerna vid vägolyckor. Läs mer på vår blogg här.
 

Hur ska placera ut en varningstriangel?

När det gäller att placera ut en varningstriangel är det viktigt att ta hänsyn till flera faktorer för att säkerställa deras effektivitet och säkerheten på vägen. Här är några viktiga överväganden:
  1. Synlighet för mötande trafik: En central aspekt av korrekt placering är att varningstriangeln ska vara tydligt synlig för fordon som närmar sig från båda håll. Detta understryker behovet av att välja en plats där den inte kommer att skymmas av terräng, kurvor eller andra hinder.

  2. Avstånd från faran: Enligt riktlinjer bör varningstriangeln placeras minst 100 meter från det farliga området. Detta ger förare tillräckligt med tid att notera varningen och vidta nödvändiga åtgärder för att minska hastigheten eller vidta andra försiktighetsåtgärder.

  3. Material och synlighet: Generellt sätt är materialet varningstrianglar är tillverkade av varierande, och det är viktigt att välja en modell som är robust och synlig. Metall, plast och kartong är vanliga materialval. Avancerade varningstrianglar kan t.o.m vara utrustade med LED-ljus, vilket ökar synligheten, särskilt i dåliga ljusförhållanden som nattetid eller vid dålig sikt. För att tydligare belysa, är samtliga av våra varningstrianglar designade med särskilt fokus på hållbarhet och robusthet, vilket gör dem kapabla att hantera de mest krävande förhållandena.

  4. Hinderfri placering: Var noga med att undvika att placera varningstriangeln på platser där den kan vara i riskzonen för att bli påkörd eller blockerad av andra fordon. En hinderfri placering ökar chanserna att förare noterar varningen i tid.

Genom att uppmärksamma dessa aspekter vid placeringen av varningstrianglar kan man optimera deras förmåga att varna för faror och bidra till ökad säkerhet på vägarna.

Har du några egna önskemål - hör av dig!

HappyPrint står som stolt leverantör av ett brett sortiment av varningstrianglar, där varje produkt är noga utvald och tillverkad för att uppfylla branschstandarder. Vi erbjuder pålitliga och hållbara varningslösningar för att öka trafiksäkerheten. Utforska våra olika kategorier och välj den varningstriangel som passar dina behov.

Med HappyPrint kan du lita på att hög kvalitet och effektiva varningslösningar är vår prioritet. Vi är dedikerade till att erbjuda högkvalitativa produkter för att säkra och underlätta vägtrafiken. Vid specifika önskemål eller ytterligare information är du alltid välkommen att kontakta oss på [email protected].

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla

Handla

Information


Moms visas: