Kundtjänst 035-18 19 20

Mån-tors 9-12, du kan också maila på [email protected]

 

Frakt 59:-

(Fraktfritt över 1599:-) 

 

English toy terrier hundskyltar

Varmt välkommen till våra kategori dedikerad till den livliga hundrasen English toy terrier! I denna kategori hittar du massor med hundskyltar. Oavsett om du letar efter en rolig skylt, eller en personlig skylt med egen bild så har vi det du letar efter. Vi trycker dessutom alla våra skyltar här i vår skyltverkstad utanför Halmstad, på så sätt kan vi alltid garantera högsta kvalitet. Vill du läsa mer om rasen Tryck här.


English toy terrier hundskyltar, läs mer om rasen här!

English toy terrier är en liten hundras med en häftig historia. Det är en livlig hund med en personlighet som fångat hjärtan världen över sedan länge. Rasen utstrålar energi och är nästa alltid glad, den passar dessutom perfekt i det moderna stadslivet tack vare sin lilla storlek och renlighet. English toy terrier är en aktiv och mycket intelligent hund som älskar att vara med där det händer saker. Det spelar ingen roll om det är agility, långa promenader eller att leka – den vill alltid vara med. Med sin nyfikenhet och sitt orädda tankesätt tar den gärna världen med storm.  

English toy terrier härstammar från black and tan terrier och har en gång i tiden varit en väldigt trogen familjemedlem i både det norska och brittiska kungahuset. Den var även en förekommande pjäs i många adelsfamiljer. Denna ras har därför blivit känd för sin lojalitet och kärlek till sin familj. Det är en utmärkt vakthund som varnar mot främlingar väldigt snabbt med sitt skall. Därför kan det ta lite tid för den att acceptera nya människor, när den väl gjort det dock så har du oftast mer eller mindre en trogen vän livet ut.  

Denna ras har en tunn päls och är generellt en mycket frisk ras. English toy terriers kan leva upp till hela 16 år, snittåldern dock brukar ligga på runt 13 år. Så om du inte redan äger en toy terrier så bör du helt klart fundera på att göra det. Denna ras kommer ge dig mycket kul i livet, den är aktiv, smart och otroligt kärleksfull.

Varför välja Happy Print?

När du väljer Happy Print får du tillgång till produkter av överlägsen kvalitet, exceptionell funktionalitet och stilfull design som utstrålar hållbarhet. Vår hängivenhet till att erbjuda högsta standard och unika skyltar gör oss till det självklara valet. Hos oss på Happy Print får du inte bara produkter – du får en kontinuerlig upplevelse av omtanke och kvalitet. Så checka in vårt utbud av English toy terrier hundskyltar här ovan, och ge din hund den uppmärksamhet den förtjänar!

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla

Handla

Information


Moms visas: