Kundtjänst 035-18 19 20

Mån-tors 9-12, du kan också maila på [email protected]

 

Frakt 59:-

(Fraktfritt över 1599:-) 

 

Skylt pensionär - Varning för pensionären!

Här finns våra populära skyltar åt pensionären med glimten i ögat, eller jubilaren som fyller 60, 70 eller kanske 80? Här hittar du den ultimata presenten som garanterat framkallar skratt hos den som redan har allt. Våra skyltar har inte bara fått uppmärksamhet på sociala medier, utan har även blivit omskrivna i många artiklar genom åren. Gör presentstunden minnesvärd med våra humoristiska och uppskattade skyltar!

"Varning för lekande pensionärer" "Varning för vilda pensionärer och tama djur" "Lösgående pensionärer, får ej matas" eller denna som varit i media ett antal gånger "Varning för pigga pensionärer, nyservade rollatorer och trimmade rullstolar" Och det var bara några av dem, vi har alltså alla skyltar en pensionär med humor kan tänka sig!

Skylt pensionär - hög kvalitet och hållbarhet!

Oavsett vilken skylt du väljer så garanterar vi på Happy Print alltid bästa kvalitet och hållbart UV-laminerat tryck för att säkerställa att skylten inte bleknar på många år. Här är några av våra materialalternativ:
 
Plastskylt: Tillverkad av 5 mm PVC-plast. Glöm inte att förborra skylten innan uppsättning för att undvika sprickor.
Aluminiumskylt: Plan plåt med hål i hörnen för enkel uppsättning på väggar eller staket.
Dekal (Klistermärke): Laminerad vinyl för bästa hållbarhet. Perfekt för släta ytor som bilar.
Magnet: Plan magnet godkänd för användning på bilar och andra magnetiska material.
 
Alla skyltar & dekaler produceras i Sverige, i vår egen skyltverkstad utanför Halmstad. Så vad väntar du på? Köp en "skylt pensionär" idag!

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla

Handla

Information


Moms visas: