Kundtjänst 035-18 19 20

Mån-tors 9-12, du kan också maila på [email protected]

 

Frakt 59:-

(Fraktfritt över 1599:-) 

 

Berger

Välkommen till vår berger-kategori, där passionen för dessa fantastiska herdehundar möter konstfulla och praktiska hundskyltar. Här hittar du inte bara skyltar som är dedikerade till berger de pyrenées och berger picard, utan också en mångfald av designs och meddelanden som hyllar din hunds unika personlighet. Gör din hunds plats ännu mer speciell med våra unika och anpassningsbara skyltar. Vill du läsa mer om berger-rasen? Tryck här.

Berger - lär dig mer här

Berger de Pyrenees är en charmig herdehund med ursprung i Pyrenéerna, fångar omedelbart uppmärksamheten med sin kompakta storlek och vibrerande personlighet. Denna intelligenta ras är känd för sina vallningsfärdigheter och anpassningsbara natur, vilket gör den till en idealisk följeslagare för aktiva ägare.

Med en livlig uppsyn och en päls som är en fröjd för ögat är berger de pyrenees en hängiven partner. Dess lekfulla sätt och energinivåer gör den till en perfekt kamrat för de som söker en hund med engagemang och glädje. Rasens historia sträcker sig över generationer av herdearbete har idag blivit en älskad följeslagare världen över.

Berger Picard, med sina rötter i norra Frankrike, är en av de äldsta franska herdehundarna. Dess medeltida historia återspeglas i dess användning som herdehund för boskap. Rasen har en rustik och välproportionerad kropp, täckt av en päls av medellängd. Dess karakteristiska ansiktsbehåring och upprättstående öron bidrar till dess charmiga utseende.

Berger Picard är känd för sin intelligens och vänlighet. Dessa lojala kamrater är alerta och utmärkta som vakthundar. Med en energisk natur och uthållighet trivs de bäst med regelbunden träning och mental stimulans. Utforska deras engagemang för olika aktiviteter och sporter och förstå betydelsen av en balanserad livsstil för deras välbefinnande.

Varför välja Happy Print?

När du väljer Happy Print får du inte bara en produkt, du får en heltäckande upplevelse av omsorg och engagemang. Vårt dedikerade team strävar alltid efter att skapa hundskyltar av hög kvalitet och unik design som inte bara återspeglar din hunds personlighet utan också skapar en kärleksfull och personlig anknytning med dig som kund. Från designfasen till leveransen strävar vi efter att överträffa dina förväntningar och göra hela processen minnesvärd och speciell.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla

Handla

Information


Moms visas: