Kundtjänst 035-18 19 20

Mån-tors 9-12, du kan också maila på [email protected]

 

Frakt 59:-

(Fraktfritt över 1599:-) 

 

Puli

På Happy Print har vi ett bredd sortiment av skyltar och i denna kategori hittar du massar av Puli hundskyltar! Oavsett om du behöver en varningsskylt, en rolig skylt eller en skylt med egen text så har vi på Happy Print precis det du behöver. Vi trycker dessutom alla våra skyltar här i vår skyltverkstad, på så sätt kan vi säkerställa högsta kvalitet i allt vi gör. Vill du läsa mer? Tryck här.


En riktigt häftig ras - läs mer om den här!

Puli har sitt ursprung i Ungern där den traditionellt använts som vallhund. Rasen har en lång historia och tros ha anlänt till karpaterbäckenet med magyarerna, nomadiska herdefolk. Förutom vallning användes denna ras även som vakthund, en uppgift som den än idag visar viss instinkt för. Idag är Puli inte bara en skicklig vallhund utan också en uppskattad sällskapshund. Den är energisk, intelligent och lättlärd, vilket gör den till en perfekt partner för aktiva personer och familjer. Pulis glada och lekfulla temperament smittar av sig och bidrar alltid till en gladare stämning.  

Puli hundskyltar - en självklarhet i vårt sortiment

Överlag är Pulin en mycket frisk ras med få kända sjukdomar. Rasen är känd för sin snabbhet, klokhet och orädda natur. Den är lojal mot sin familj och visar gärna sin kärlek genom lek och bus. Pulis mest karaktäristiska drag är den tjocka, filtade pälsen som bildar snören eller "band". Deras päls kräver viss skötsel, men fäller inte och behöver vare sig borstas eller kammas. Vid 10 månaders ålder börjar snörena bildas och kan behöva delas på för att undvika att de blir för stora. Full päls får denna ras inte förrens 4–6 års ålder. 

Många pälsallergiker har visat sig kunna leva med denna hund, men det är individuellt. Pälsen fäller inte och innehåller minimalt med mjäll, vilket kan vara en fördel för allergiker. Det är dock alltid klokt att testa allergin mot en specifik hund innan man skaffar en. Med det sagt so kan detta vara en perfekt hund för dig som letar efter en energisk, intelligent och charmig hund.

Varför välja Happy Print?

När du väljer Happy Print får du tillgång till produkter av överlägsen kvalitet, exceptionell funktionalitet och stilfull design som utstrålar hållbarhet. Vår hängivenhet till att erbjuda högsta standard och unika skyltar gör oss till det självklara valet. Hos oss på Happy Print får du inte bara produkter – du får en kontinuerlig upplevelse av omtanke och kvalitet. Så checka in vårt utbud av Puli hundskyltar här ovan och ge din hund den uppmärksamhet den förtjänar!

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla

Handla

Information


Moms visas: