Kundtjänst 035-18 19 20

Mån-tors 9-12, du kan också maila på [email protected]

 

Frakt 59:-

(Fraktfritt över 1599:-) 

 

Jämthund

Välkommen till våra kategori dedikerad till Jämthunden, en ras som har sina rötter djupt förankrade i den skandinaviska kulturen. Oavsett om du letar efter en varningsskylt, en rolig skylt eller en skylt där du själv vill välja bild så har vi på Happy Print det du letar efter. Vi trycker alla våra skyltar i vår skyltverkstad utanför Halmstad, på så sätt kan vi alltid säkerställa högsta kvalitet.  Läs mer om jämthunden här.

Läs mer om Jämthunden här

Jämthunden, en majestätisk och robust ras, är en äkta nordisk pärla med rötter djupt förankrade i den skandinaviska kulturen. Deras imponerande utseende och mångsidiga färdigheter har gjort dem till en respekterad följeslagare och en framstående jägarpartner. Med sin kraftfulla och välproportionerade kroppsbyggnad framträder Jämthunden som en imponerande hund med en stark och muskulös hållning.

Den dubbla pälsen, i en vacker svart och vit färgkombination, ger dem en majestätisk och praktfull framtoning. Deras kraftfulla huvud och alerta ögon avslöjar intelligens och vaksamhet. Jämthunden är främst känd för sina utmärkta jaktfärdigheter. Denna ras har historiskt använts vid jakt på stora vilt, inklusive älg och björn. Deras uthållighet och skarpa luktsinne gör dem till en pålitlig partner för jägare.

En trogen och hängiven hund

Trots deras imponerande jaktinstinkt, är de också väl avvägda och lydiga. Jämthunden är trogen och hängiven sin familj, deras intelligens och starka band med ägaren gör dem till en kärleksfull kamrat i livet. Denna ras är känd för att vara vänlig och förtroendefull, särskilt gentemot dem de håller närmast. Generellt sett är Jämthunden en frisk ras med en förväntad livslängd på cirka 12–14 år.

Regelbunden motion och mental stimulans är viktiga för deras välbefinnande. Pälsen kräver regelbunden borstning för att hålla den frisk och glänsande. Trots deras historiska roll som jägarhundar är Jämthundar mångsidiga nog att passa in i olika familjemiljöer. Deras vänliga natur och tålamod gör dem till utmärkta kamrater för barn och andra husdjur.

Varför välja oss på Happy Print?

Att välja Happy Print innebär att du får tillgång till enastående kvalitet, överlägsen funktionalitet och stilfulla produkter som utstrålar hållbarhet. Vår dedikation till att erbjuda högsta standarder och unika designs gör oss till det självklara valet. Med oss på Happy Print får du mer än bara produkter – du får en upplevelse av omtanke och kvalitet som varar över tid.

Jämthund är en otroligt populär ras, därför har vi ett brett utbud av hundskyltar jämthund. Så ge din hund den uppmärksamhet den förtjänar och köp en hundskylt jämthund här ovan! 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla

Handla

Information


Moms visas: