Kundtjänst 035-18 19 20

Mån-tors 9-12, du kan också maila på [email protected]

 

Frakt 59:-

(Fraktfritt över 1599:-) 

 

Golden Retriever

Hitta den idealiska skylten för din golden retriever och uttryck din omsorg på ett elegant sätt. Vårt sortiment av hundskyltar Golden retriever inkluderar både varningsskyltar, roliga skyltar eller skyltar där du själv får välja design. Så kolla in vårt sortiment av hundskyltar Golden retriever här nedan - hos Happy Print har vi skyltar som både berikar och skyddar. Vill du veta mer om denna ras? Klicka här.

Vill du lära dig mer om golden retriever?

Golden Retriever, en hundras som inte bara har vunnit människors hjärtan över hela världen utan också definierat standarden för den ideala familjehunden. Denna vänliga och intelligenta ras bär på sig en fascinerande historia och en rad unika egenskaper som har gjort den till en ikon inom hundvärlden. Golden Retrieverns berättelse börjar i Skottland under 1800-talet, där den skapades av Lord Tweedmouth vid Guisachan Estate.
 
Rasen avlades ursprungligen för att vara en effektiv och intelligent jakthund som kunde hämta fågelbyte från vattendrag och marker. Denna skicklighet och arbetsvilja finns fortfarande kvar i rasens gener. Golden Retriever är känd för sin harmoniska och proportionerliga kroppsbyggnad. Med ett karakteristiskt gyllene, vattentåligt päls och en vänlig min, fångar de omedelbart uppmärksamheten hos alla som korsar deras väg. Deras breda huvuden, mjuka ögon och vackert balanserade kroppsform gör dem till en estetiskt tilltalande ras. En av de mest framstående egenskaperna hos Golden Retriever är deras exceptionella intelligens och anpassningsförmåga.
 

Mycket vänlig hund - perfekt familjehund

Denna ras är känd för sin vänliga natur, tålamod och kärlek till barn, vilket har gjort dem till en av de mest populära valen som familjehundar. Deras sociala och välkomnande instinkter gör dem också till utmärkta terapeutiska och servicehundar. Golden Retrievers är kända för sin entusiasm för fysisk aktivitet och intelligens. Denna kombination gör dem till idealiska deltagare i olika hundsporter, inklusive lydnad, agility och jaktprov. Deras passion för att lära sig och arbeta nära sina ägare gör dem till framstående träningspartners och tävlingshundar. Med rätt vård och uppmärksamhet kan Golden Retrievers leva långa och friska liv. Deras päls kräver regelbunden borstning för att förhindra tovor och överflödig päls.
 
Hälsa är en prioritet, och ägare bör se till att de erbjuder en balanserad kost och regelbunden motion för att främja deras fysiska och mentala välbefinnande. Denna ras har också visat sig vara fantastiska som servicehundar, inklusive ledarhundar för synskadade och terapeutiska hundar som ger stöd i vårdmiljöer. Deras empati och intelligens har lett till att de spelar en viktig roll i samhället utöver att vara älskade sällskapshundar.
 

Vi har ett brett utbud av hundskyltar i hög kvalitet

Vi på Happy Print är stolta över att erbjuda ett brett utbud av anpassningsbara hundskyltar. Oavsett om du letar efter en varningsskylt eller en personlig touch för din älskade hund, har Happy Print det perfekta alternativet för att visa upp din golden retriever på ett stilfullt och praktiskt sätt. Utforska vårt sortiment här ovan och ge din golden retriever den uppmärksamhet den förtjänar! Så ge din hund den uppmärksamhet den förtjänar och köp en golden retriever hundskylt hos oss idag! 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla

Handla

Information


Moms visas: