Kundtjänst 035-18 19 20

Mån-tors 9-12, du kan också maila på [email protected]

 

Frakt 59:-

(Fraktfritt över 1599:-) 

 

Bearded Collie

På Happy Print vi har ett brett soritment av hundskyltar och i denna kategori har vi samlat alla hundskyltar skapade för Bearded collie, en otroligt vacker och smart hundras. Oavsett om du letar efter en roilig, en varningsskylt eller en skylt där du vill välja din egen bild har vi allt du kan tänka dig. Vi håller dessutom alltid högsta kvalitet, då vi trycker alla våra skyltar här i vår skyltverkstad utanför Halmstad. Vill du läsa mer om Border collien? Tryck här.

Vänlig och skötsam hund - läs mer här!

Föreställ dig en hund med en majestätisk päls, kloka ögon och en svans som viftar av glädje. En hund som älskar att leka och mysa, som alltid är redo för nya äventyr. En hund som är både intelligent och lättsam, en perfekt vän för alla åldrar. Det är precis vad Bearded collie är. Denna ras är en medelstor hund med en lång, tjock päls som kan vara svart, blå merle, brun eller fawn. Deras mest distinkta drag är det tjocka skägget och ögonbrynen som ger dem ett klokt och vänligt uttryck. Pälsen kräver regelbunden skötsel för att hålla den i gott skick, men belöningen är en vacker hund som vänder blickar vart ni än går. 
 
Bearded collie är en glad och energisk hund som älskar att vara aktiv. De är intelligenta och lätta att träna, vilket gör dem till perfekta följeslagare för både aktiva personer och de som söker en mysig soffkompis. De älskar att leka, gå på promenader, springa och delta i olika hundsporter. Bearded collie är en utmärkt familjehund. De är vänliga och tillgivna mot barn och andra husdjur. Deras lekfulla natur gör dem till perfekta kompanjoner för barn i alla åldrar. 
 

Bearded collie - En ras med ursprung i Skottland

Bearded Collie är generellt en frisk ras, men de kan vara benägna för vissa hälsoproblem, såsom höftledsdysplasi och armbågsdysplasi. Rasen har sitt ursprung i Skottland där de användes som vallhundar. Idag är de populära sällskapshundar världen över. För dig som söker en intelligent, aktiv och charmig följeslagare kan Bearded Collie vara den perfekta hunden. 
 
Här är några saker att tänka på: 
  • Pälsvård: Bearded collies päls kräver regelbunden borstning och trimning. 
  • Motion: De behöver regelbunden motion för att må bra.
  • Träning: De är intelligenta och lätta att träna. 
  • Temperament: De är vänliga och tillgivna hundar. 
  • Hälsa: De kan vara benägna för vissa hälsoproblem, som alla andra hundar. 
 

Varför välja Happy Print?

När du väljer Happy Print får du tillgång till produkter av överlägsen kvalitet, exceptionell funktionalitet och stilfull design som utstrålar hållbarhet. Vår hängivenhet till att erbjuda högsta standard och unika skyltar gör oss till det självklara valet. Hos oss på Happy Print får du inte bara produkter – du får en kontinuerlig upplevelse av omtanke och kvalitet. Våra hundskyltar kombinerar både stil och personlighet, så utforska vårt varierade utbud här ovan och ge din bearded collie den uppmärksamhet den förtjänar!

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla

Handla

Information


Moms visas: