Kundtjänst 035-18 19 20

Mån-tors 9-12, du kan också maila på [email protected]

 

Frakt 59:-

(Fraktfritt över 1599:-) 

 

Azawakh

I denna kategori har vi valt att fokusera på hundrasen Azawakh, en ras som funnits i flera århundraden. Vi har både roliga skyltar, varningsskyltar och skyltar där du själv kan välja bild. På Happy Print trycker vi dessutom alla våra skyltar i vår skyltverkstad här i Halmstad, vilket säkerställer högsta kvalitet i allt vi gör. Vill du läsa mer? Klicka här.

Denna ras har funnits i flera hundra år - läs mer här!

Azawakh, en uråldrig hundras med sina rötter i västra Sahelregionen, utmärker sig genom sin slanka och graciösa kroppsbyggnad. Denna eleganta hund har en historia som sträcker sig över århundraden och har varit en ovärderlig följeslagare för nomader i Mali, Niger och Burkina Faso. Med en distinkt kort päls och högtstående öron utstrålar Azawakh en unik skönhet och anpassningsbarhet. Dess nomadiska ursprung har bidragit till dess förmåga att trivas i olika klimatförhållanden, från öknar till savanner.
 

Pålitlig och lojal hund

Azawakh är inte bara en imponerande syn utan även en pålitlig vakthund och följeslagare. Deras lojalitet och vaksamhet gör dem till utmärkta beskyddare, och de utvecklar starka band med sina ägare. Intelligenta och självständiga kräver de engagerade ägare som kan ge dem den stimulans och motion de behöver. Denna uråldriga ras är inte särskilt känd för sitt sällskap, men Azawakh kan vara en kärleksfull hund för dem som förstår och respekterar deras unika egenskaper. Med sin majestätiska framtoning och anpassningsförmåga är Azawakh en hund med en fascinerande historia och en särpräglad charm.
 

Vi på Happy Print har något för alla hundälskare

Oavsett om du uppskattar lekfulla illustrationer eller föredrar eleganta designer, har Happy Print det du behöver för att uttrycka din kärlek till din hund. Våra hundskyltar kombinerar både stil och personlighet, vilket ger dig möjlighet att framhäva din fyrbenta vän på ett modernt och hållbart sätt. Utforska vårt varierade sortiment här ovan och ge din hund den uppmärksamhet den förtjänar!

Varför välja Happy Print?

När du väljer Happy Print får du inte bara en produkt utan en helhetsupplevelse av omtanke och engagemang. Vårt dedikerade team strävar efter att skapa högkvalitativa och unika hundskyltar som inte bara speglar din hunds personlighet utan också ger dig som kund en kärleksfull och personlig kontakt. Från design till leverans strävar vi efter att överträffa dina förväntningar och göra hela processen till något minnesvärt och speciellt. 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla

Handla

Information


Moms visas: