Kundtjänst 035-18 19 20

Mån-tors 9-12, du kan också maila på [email protected]

 

Frakt 59:-

(Fraktfritt över 1599:-) 

 

Pomeranian

Välkommen till vår breda utbud av personliga hundskyltar, skräddarsydda för att spegla den charmiga personligheten hos Pomeranian-rasen. Påkalla uppmärksamhet och ge din älskade dvärgspets den uppmärksamhet den förtjänar med våra unika och högkvalitativa skyltar. Varje skylt är noggrant utformad för att harmonisera med Pomeranians karaktäristiska egenskaper, från dess lekfulla energi till dess stilfulla utseende. Vill du läsa mer om Pomeranian? Tryck här.

Lär dig mer om Pomeranian här

Pomeranian, även känt som Zwergspitz eller dvärgspets, är en hundras med rötter i Pommern-regionen i norra Polen och nordöstra Tyskland. Tillhörande den lilla spetsfamiljen, har denna ras snabbt blivit omtyckt som sällskapshund världen över. Med sin plyschiga päls, små öron som står rakt upp och en busig svans som ofta bärs över ryggen, är pomeranian känd för sitt distinkta utseende. Trots sin lilla storlek strålar de en stark och självsäker karaktär, och pälsen kan variera i färg och mönster. 
 
Dvärgspetsen är en av de minsta hundraserna, med en vikt på vanligtvis 1,8 till 2,5 kilo. Deras kompakta storlek gör dem anpassningsbara till både stadsliv och landsbygd, och de trivs ofta bäst som centrum för uppmärksamhet i familjer. Denna hund är dessutom känd för sin livliga och intelligenta personlighet. De är lekfulla och fulla av energi, vilket gör dem till utmärkta sällskapshundar. Trots sin lilla storlek besitter de ofta en stark vilja och en känsla av självständighet, samtidigt som de utvecklar kärleksfulla band med sina ägare. 
 
Att ha en Pomeranian är relativt enkelt, men de kan vara envisa. En konsekvent och positiv träningsmetod är därför viktig. Deras päls kräver regelbunden borstning för att undvika tovor och bibehålla god kondition. Tandvård är också av betydelse, med tanke på rasens små tänder. Dvärgspetsens ursprung kan härledas till de större slädhundarna som användes i norra Europa. Under 1800-talet väckte rasen särskild popularitet inom den brittiska kungafamiljen, och drottning Victoria hade en betydande inverkan genom att minska deras storlek och etablera dem som välkända sällskapshundar. 
 

Varför välja oss på Happy Print?

Att välja Happy Print innebär att du får tillgång till en pålitlig och professionell tryckservice som sätter kundens behov i fokus. Med en lång erfarenhet inom branschen erbjuder Happy Print inte bara ett brett utbud av trycktjänster, utan också en hög standard av kvalitet och noggrannhet i varje projekt. Vårt dedikerade team strävar alltid efter att överträffa förväntningarna och skapa trycksaker som är unika och skräddarsydda efter dina önskemål. Oavsett om det är visitkort, affischer, eller andra trycksaker, kan du lita på Happy Print för att leverera resultat av högsta kvalitet.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla

Handla

Information


Moms visas: