Kundtjänst 035-18 19 20

Mån-tors 9-12, du kan också maila på [email protected]

 

Frakt 59:-

(Fraktfritt över 1599:-) 

 

Papillon

Välkommeen till vår kategori för Papillion, i denna kategori hittar du ett brett utbud av Papillion hundskyltar! Oavsett om du letar efter en varningsskylt, en rolig skylt eller en skylt där du själv vill välja din egen bild så har vi på Happy Print precis det du behöver. Vi trycker alla våra Papillion hundskyltar här i vår skyltverkstad, på så sätt ser vi till så att du som kund alltid får absolut bästa kvalitet. Vill du läsa mer? Tryck här.

Papillion hundskyltar - en självklarhet i sortimentet, läs mer om den här!

Papillon, med sitt fjärilsliknande utseende och livliga temperament, har charmat hundälskare i århundraden. Denna ras har en väldigt intressant historia som sträcker sig tillbaka till 1500-talets Europa, där den var en populär hund hos framförallt adeln. Papillonens ursprung kan spåras till Frankrike och Belgien, där den en gång var en favorit hos kungligheter och hovdamer. Rasens namn, som betyder "fjäril" på franska, syftar på de stora, fjärilsliknande öronen som är rasens mest karaktäristiska drag. 

Idag är papillonen en älskad sällskapshund som passar perfekt för aktiva personer och familjer. Den är intelligent, lättlärd och älskar att vara med där något händer. Rasen är också framgångsrik inom hundsporter som agility och lydnad. Papillonen är dessutom en väldigt frisk ras med lång livslängd. De vanligaste hälsoproblemen inkluderar PRA (en ögonsjukdom) och patella (lösa knäleder). Pälsvården är också relativt enkel. Papillonens päls är silkeslen och kräver regelbunden borstning för att undvika tovor.

Papillion hundskyltar - bara hos Happy Print!

När du väljer Happy Print får du tillgång till produkter av överlägsen kvalitet, exceptionell funktionalitet och stilfull design som utstrålar hållbarhet. Vår hängivenhet till att erbjuda högsta standard och unika skyltar gör oss till det självklara valet. Hos oss på Happy Print får du inte bara produkter – du får en kontinuerlig upplevelse av omtanke och kvalitet. Så checka in vårt utbud av Papillion hundskyltar här ovan och ge din hund den uppmärksamhet den förtjänar!

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla

Handla

Information


Moms visas: