Kundtjänst 035-18 19 20

Mån-tors 9-12, du kan också maila på [email protected]

 

Frakt 59:-

(Fraktfritt över 1599:-) 

 

Barbet

Välkommen till vår kategori Barbet, en hundras som har fångat många hjärtan med sin charm och personlighet. Vi är glada över att kunna erbjuda ett brett sortiment dedikerad till endast denna ras. Vi trycker och gör alla skyltar i vår skyltverkstad utanför Halmstad, på så sätt kan vi säkerställa att vi håller absoluit högsta kvalitet i allt vi för för att du som kund ska få det bästa av det bästa. Oavsett om du söker efter en rolig skylt, en varningsskylt eller en skylt där du vill välja din egen bild har vi det du behöver. Vill du läsa mer? Tryck här.

Läs mer om barbeten här!

Den charmiga och intelligenta hundrasen "Barbet" har fångat hjärtan världen över med sin distinkta charm och anpassningsförmåga. Barbeten, som härstammar från Frankrike, är känd för sin lockiga päls och vänliga natur. Denna medelstora ras har blivit allt populärare som sällskapshund och är känd för sin utmärkta förmåga att anpassa sig till olika livsstilar. En av de mest framträdande egenskaperna hos Barbeten är dess lockiga, vattenavstötande päls, vilket gör den särskilt lämpad för olika klimat och terränger. Denna egenskap har gjort Barbeten till en populär val för vattenrelaterade aktiviteter och sporter.
 
Barbeten är en extremt intelligent ras och trivs bäst när den får engagerande mentala utmaningar. Träning och socialisering är nyckelkomponenter för att upprätthålla deras välbefinnande och glädje. Deras vänliga natur och förmåga att skapa starka band med sina ägare gör dem till en idealisk familjehund. Om du söker en trogen kamrat med en unik och vacker päls, är Barbeten definitivt ett utmärkt val. Denna hundras har blivit en familjemedlem hos många hundälskare och fortsätter att vinna popularitet tack vare sin charmiga personlighet och anpassningsförmåga.
 

Varför välja Happy Print?

När du väljer Happy Print får du inte bara en produkt utan en helhetsupplevelse av omtanke och engagemang. Vårt dedikerade team strävar efter att skapa högkvalitativa och unika hundskyltar som inte bara speglar din hunds personlighet utan också ger dig som kund en kärleksfull och personlig kontakt. Från design till leverans strävar vi efter att överträffa dina förväntningar och göra hela processen till något minnesvärt och speciellt. 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla

Handla

Information


Moms visas: