Kundtjänst 035-18 19 20

Mån-tors 9-12, du kan också maila på [email protected]

 

Frakt 59:-

(Fraktfritt över 1599:-) 

 

Braque

Stig in i världen av braque-hundskyltar och upptäck det stora urvalet av högkvalitativa skyltar som är designade för att hylla din älskade braque-hund. Varje skylt är noggrant utvald för att matcha din hunds unika personlighet och charm. Utforska vårt breda utbud av stilfulla braque-hundskyltar och ge din fyrbenta vän en speciell plats i ditt hjärta och hem. Vill du läsa mer? Tryck här.

Braque - läs mer här

Braque de l'ariège och Braque d'auvergne, båda magnifika representanter för franska jakthundar, har förfört beundrare världen över med sina unika charm och imponerande jaktfärdigheter. 

Braque de l'ariège

  • Braque de l'ariège, härstammande från den franska regionen ariège, bär på sitt imponerande arv av mångsidighet och pålitlighet som en förträfflig jaktkompanjon. Med sin anmärkningsvärda elegans och karakteristiska korthåriga päls, skapar Braque de l'ariège en visuell fest. Dess kraftfulla och muskulösa kropp vittnar om rasens uthållighet och styrka, avgörande egenskaper för dess utmärkta jaktprestationer. Braque de l'ariège utmärker sig som en skicklig jakthund, samtidigt som den är en vänlig och social följeslagare, anpassningsbar till olika livsstilar och familjemiljöer. 

Braque d'aauvergne

  • Å andra sidan har braque d'aauvergne sina rötter i Auvergne-regionen i Frankrike och utvecklades för att vara en mångsidig och pålitlig jaktkamrat. Med sitt slående utseende, kraftfulla kropp och distinkta korthårspäls är braque d'auvergne en syn att beskåda. Dess eleganta huvud, karaktäristiska ögon och hängande öron bidrar till dess charmiga uttryck. Känd för sin exceptionella jaktinstinkt och arbetsvilja i varierande terränger, är braque d'auvergne en energisk, lydig och hängiven följeslagare. Rasen kräver regelbunden motion och mental stimulans för optimal trivsel och är känd för sin vänlighet, vilket gör den till en utmärkt familjehund. 

Sammanfattningsvis är både braque de l'ariège och braque d'auvergne enastående val för hundälskare som söker en kombination av elegans, intelligens och pålitlighet, vardera med sina unika egenskaper som gör dem oemotståndliga på sina egna sätt. 

Varför välja Happy Print?

När du väljer Happy Print får du inte bara en produkt utan en helhetsupplevelse av omtanke och engagemang. Vårt dedikerade team strävar efter att skapa högkvalitativa och unika hundskyltar som inte bara speglar din hunds personlighet utan också ger dig som kund en kärleksfull och personlig kontakt. Från design till leverans strävar vi efter att överträffa dina förväntningar och göra hela processen till något minnesvärt och speciellt. 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla

Handla

Information


Moms visas: