Kundtjänst 035-18 19 20

Mån-tors 9-12, du kan också maila på [email protected]

 

Frakt 59:-

(Fraktfritt över 1599:-) 

 

Briard

Upptäck den magnifika världen av briard-hundar med vårt breda utbud av högkvalitativa hundskyltar. Briarden, en anmärkningsvärd och mångsidig ras, har länge varit känd för sin intelligens, lojalitet och sitt majestätiska utseende. Vår samling av hundskyltar är skapad med omtanke och precision för att återspegla den unika karaktären hos dessa charmiga hundar. Vill du veta mer? Tryck här.

Briard - en inelligent hund, läs mer här!

Briard, en majestätisk och intelligent herdehund som har erövrat hjärtan med sin imponerande framtoning och pålitliga natur. Denna franska ras har en anmärkningsvärd historia och är en trogen följeslagare med en unik kombination av charm och funktionalitet. Briarden har en robust och kraftfull kroppsbyggnad som speglar dess ursprungliga syfte som vall- och vakthund. Den täta, dubbla pälsen ger inte bara ett imponerande utseende utan fungerar också som ett effektivt skydd mot olika väderförhållanden.  

Dess karakteristiska skägg och lurviga öron är kännetecken för rasen och bidrar till dess distinkta utseende. Personlighetsmässigt är Briarden känd för sin intelligens och hängivenhet till sina ägare. Dessa hundar är kärleksfulla och lojala, vilket gör dem till utmärkta familjemedlemmar och sällskapsdjur. Briarden är också känd för att vara alert och modig, vilket gör den till en pålitlig vakthund.  

En lättlärd hund som älskar att leka

När det gäller träning är denna ras mycket lättlärd och svarar väl på positiv förstärkning. Deras arbetsvilja och villighet att lära sig har gjort dem framstående inom olika hundsporter och aktiviteter. De trivs bäst när de får engagerande mentala och fysiska utmaningar. Denna ras kräver regelbunden pälsvård på grund av sin långa päls, och regelbunden motion är viktigt för att hålla dem friska och glada. Briarden är inte bara en vacker hund utan också en pålitlig följeslagare och en trogen vän som förtjänar den bästa omsorgen och kärleken från sina ägare. 

Varför välja Happy Print?

När du väljer Happy Print får du inte bara en produkt utan en helhetsupplevelse av omtanke och engagemang. Vårt dedikerade team strävar efter att skapa högkvalitativa och unika hundskyltar som inte bara speglar din hunds personlighet utan också ger dig som kund en kärleksfull och personlig kontakt. Från design till leverans strävar vi efter att överträffa dina förväntningar och göra hela processen till något minnesvärt och speciellt. 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla

Handla

Information


Moms visas: