Kundtjänst 035-18 19 20

Mån-tors 9-12, du kan också maila på [email protected]

 

Frakt 59:-

(Fraktfritt över 1599:-) 

 

Alpenländische dachsbracke

Alpenländische dachsbracke hundskyltar

Alpenländische Dachsbracke Skyltar: En Perfekt Present för Hundälskare

Välkommen till Happy Print, din destination för exklusiva skyltar, speciellt designade för hundägare av Alpenländische Dachsbracke. Vår kollektion av skyltar är den perfekta presenten för någon som älskar denna unika jakthund. Utforska vårt sortiment här: Alpenländische Dachsbracke Skyltar.

Unika Skyltar i Gammaldags Stil

Våra skyltar är tillgängliga i två storlekar: 90x40 mm och 280x120 mm, samt i olika material, inklusive plast, plåt, magnet och dekal (klistermärke). Vårt tryck säkerställer alltid bästa kvalitet och är UV-laminerat för att garantera långvarig färgintegritet och hållbarhet. Varje skylt är speciellt anpassad efter din beställning för att säkerställa originalitet och personligt uttryck.

Material och Storlekar som Passar Ditt Behov

  • Plastskylt: Tillverkad av 5 mm PVC-plast. Glöm inte att förborra skylten innan uppsättning för att undvika sprickor. Idealisk för dörrar eller mindre ytor.

  • Aluminiumskylt: Tillverkad av plan plåt med hål i hörnen för enkel uppsättning på väggar eller staket. Perfekt för en robust och stilren look.

  • Dekal (Klistermärke): Tillverkad av laminerad vinyl för optimal hållbarhet. Kan användas på släta ytor som bilar. Enkel att applicera och avlägsna utan att skada ytan.

  • Magnet: Tillverkad av plan magnet och godkänd för användning på bilar och andra magnetiska ytor. Enkel att sätta på och ta av vid behov.

Upptäck Vår Variation och Inspireras

Utforska våra mönster och textalternativ för att hitta den perfekta skylten för din Alpenländische Dachsbracke. Besök vår Facebooksida för inspiration från våra nöjda kunder som har skruvat upp sina skyltar på stolpar, staket eller husväggar.

Ge bort en unik och personlig present till någon med en passion för Alpenländische Dachsbracke. Beställ din skylt idag och låt Happy Print skapa det perfekta tillskottet till ditt hem.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla

Handla

Information


Moms visas: