Kundtjänst 035-18 19 20

Mån-tors 9-12, du kan också maila på [email protected]

 

Frakt 59:-

(Fraktfritt över 1599:-) 

 

Dvärgschnauzer hundskyltar

Välkommer till vår kategori dedikerad till hundrasen Dvärgschnauzer! Vi har ett brett utbud av hundskyltar - alla tryckta här i vår skyltverkstad utanför Halmstad. Oavsett om du letar efter en varningsskylt, en rolig skylt eller en skylt som du vill designa själv så har vi på Happy Print precis det du letar efter i denna kategori. Vill du läsa mer? Tryck här.


Dvärgschnauzer - en stor hund i litet format, läs mer här!

Dvärgschnauzern är en stadig och livlig hundras med ursprung i Tyskland. Den har med sin intelligenta och alerta personlighet, kombinerat med sin praktiska storlek blivit en mycket populär familjehund världen över. Rasens historia sträcker sig tillbaka till slutet av 1800-talet, där den ursprungligen användes som råttfångare och gårdshund. Dvärgschnauzern är en produkt av korsningar mellan små schnauzrar och dvärgpinscher, vilket resulterade i en miniatyrversion av schnauzern med ett eget utseende. 

Dvärgschnauzern är inte bara en älskad sällskapshund, den visar sig också vara en duktig allroundhund. Med sin energi och uthållighet passar den utmärkt för hundsporter som agility, rallylydnad, sök och spår. Men den trivs lika bra med långa promenader och lekfulla stunder i familjens sällskap. Dvärgschnauzern är i 9/10 fall en väldigt frisk ras, de har en genomsnittlig livslängd på ca 12–15 år. Rasen kan dock drabbas av urinsten och vissa ögonsjukdomar, men med regelbundna veterinärbesök kan man upptäcka och hantera eventuella problem i god tid.  

Dvärgschnauzer hundskyltar - en självklarhet i vårt sortiment

Dvärgschnauzern beskrivs ofta som en "stor hund i litet format". Den är alert, nyfiken och läraktig, vilket gör den lätt att träna och umgås med. Rasen har en väldigt god balans mellan vaksamhet och lugn, och är en trogen och lojal familjemedlem i alla stunder. Dvärgschnauzern har en sträv päls som kräver regelbunden trimning för att behålla sin funktion och skönhet. Trimning bör ske minst 4 gånger per år, och pälsen bör ullkammas regelbundet.  

En av dvärgschnauzerns stora fördelar är att den inte fäller hår om pälsen sköts korrekt. Regelbunden trimning och ullkamning innebär att pälsen inte fäller på samma sätt som hos andra hundraser. Dvärgschnauzern passar perfekt för personer som lever ett aktiv liv och söker en smart och charmig hund. Med sin energi, uthållighet och anpassningsförmåga kan dvärgschnauzern erbjuda både glädje och kärlek till alla typer av familjer. Så om du letar efter en energirik, intelligent och lojal hund, kan dvärgschnauzern vara den perfekta rasen för dig.

Varför Happy Print?

När du väljer Happy Print får du inte bara en produkt utan en helhetsupplevelse av omtanke och engagemang. Vårt dedikerade team strävar efter att skapa högkvalitativa och unika hundskyltar som inte bara speglar din hunds personlighet utan också ger dig som kund en kärleksfull och personlig kontakt. Från design till leverans strävar vi efter att överträffa dina förväntningar och göra hela processen till något minnesvärt och speciellt. Så checka in våra dvärgschnauzer hundskyltar här ovan och ge din hund den uppmärksamhet den förtjänar!

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla

Handla

Information


Moms visas: