Kundtjänst 035-18 19 20

Mån-tors 9-12, du kan också maila på [email protected]

 

Frakt 59:-

(Fraktfritt över 1599:-) 

 

Cao

Hos Happy Print kombinerar vi högkvalitativa material med kreativ design för att skapa skyltar som speglar den unika personligheten och karaktären hos varje Cão-hund. Oavsett om du letar efter en varningsskylt, en rolig budskapsskylt eller en personlig hälsning till din fyrbenta vän, har vi det perfekta alternativet för dig. Vill du veta mer? Tryck här.

Portugals mästare i mångsidighet och karaktär

Cão-hundarna, inklusive raser som:

  • Cão da Serra da Estrela 
  • Pelo Compr Serra da Estrela Mountain Dog 
  • Long-haired Cao da Serra da Estrela 
  • Pelo Curto Serra da Estrela Mountain Dog
  • Smooth-haired Cao da Serra de Aires

Alla dessa hundar representerar en enastående kollektion av portugisiska herdehundar, vaksamma följeslagare och lojala familjemedlemmar. Dessa raser, förankrade i den robusta terrängen i Portugals landsbygd, har utvecklats över århundraden och bär på ett rikt arv av arbetsvillighet, intelligens och starka band till sina mänskliga följeslagare.

Cao hunden - intelligent och självständig

Cao-hundarna har sina rötter djupt förankrade i Portugals kulturella och geografiska mångfald. Dessa herdehundar har varit en oskiljaktig del av det portugisiska lantbruket, där de har tjänat som oumbärliga hjälpare för herdar och lantbrukare. Deras förmåga att hantera de utmanande terrängerna och klimaten i Portugal har gjort dem oumbärliga för boskapsskötsel och gårdsarbete. Cao-hundarna är kända för sin imponerande fysik och varierande utseende beroende på ras. Med kraftfulla kroppar, karakteristiska huvuden och tjocka pälsar har de en imponerande närvaro.  

Deras intelligens och självständighet gör dem till fantastiska vakt- och herdehundar samtidigt som deras hängivenhet och lojalitet gör dem till utmärkta familjehundar. Cao-hundarna är inte bara kända för sitt arbete på fältet utan också för sina distinkta personligheter. Dessa hundar är självständiga och beslutsamma, vilket gör dem till utmärkta vakthundar. Deras intelligens och förmåga att lära sig snabbt gör dem dessutom till en mångsidig och anpassningsbar ras. 

På grund av deras arbetsbakgrund kräver Cao-hundar regelbunden träning och mental stimulans. Dessa hundar trivs bäst när de har en uppgift att utföra och dra nytta av positiv och konsekvent träning. Socialisering från en tidig ålder är också viktigt för att främja en balanserad natur. Cao-hundar är generellt väldigt hälsosamma raser med en god förväntad livslängd, förutsatt att de får rätt vård och näring. 

Varför välja Happy Print?

När du väljer Happy Print får du tillgång till produkter av överlägsen kvalitet, exceptionell funktionalitet och stilfull design som utstrålar hållbarhet. Vår hängivenhet till att erbjuda högsta standard och unika skyltar gör oss till det självklara valet. Hos oss på Happy Print får du inte bara produkter – du får en kontinuerlig upplevelse av omtanke och kvalitet. 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla

Handla

Information


Moms visas: