Kundtjänst 035-18 19 20

Mån-tors 9-12, du kan också maila på [email protected]

 

Frakt 59:-

(Fraktfritt över 1599:-) 

 

Biewer terrier

På Happy Print har vi ett brett utbud av hundskyltar, och i denna kategori finner du rasen Bichon havanais. Oavsett om du letar efter en varningsskylt, en rolig skylt eller en skylt där du vill  ha din egen bild har vi det du behöver. Vi håller dessutom alltid högsta kvalitet, och trycker alla våra skyltar i vår skyltverkstad här utanför Halmstad. Vill du veta mer om denna ras? Tryck här!

Lär mer om biewer terriern här

Biewer terriern är en kompakt och smidig hund med rak rygg. Den har ett runt huvud med en päls som ofta är delad i mitten och hänger ner längs sidorna. Stora, mörka ögon ger den ett intelligent och nyfiket uttryck, och de små öronen står rakt upp. Deras päls är oftast lång, rak och silkeslen, i en kombination av tre färger: svart, vitt och rost. Svart på kroppen, vit på mage och bröst, och rostfärgad ovanför ögonen, på öronen, benen och svansen. Man kan ju inte annat än att älska denna gulliga ras.

Biewer terriern är i övrigt en otroligt glad och livlig hund. Liten men modig och självsäker. Den älskar att vara i centrum och har en stark tillgivenhet till sin familj. Smart och lättlärd, vilket gör den till en perfekt sällskapshund. Pälsen kräver viss omsorg för att hålla sig fin. Borsta varje dag och bada regelbundet för att undvika tovor och behålla glansen. Trots sin lilla storlek behöver biewer terriern motion och stimulans varje dag för att må som bäst. Rasen är generellt frisk, men som alla hundar kan den drabbas av vissa genetiska problem. Regelbundna veterinärbesök, en bra kost och tillräcklig motion är nyckeln till ett långt och frisk hundliv.

På Happy Print får du alltid en helhetsupplevelse i värlsklass!

När du väljer Happy Print får du inte bara en produkt utan en helhetsupplevelse av omtanke och engagemang. Vårt dedikerade team strävar efter att skapa högkvalitativa och unika hundskyltar som inte bara speglar din hunds personlighet utan också ger dig som kund en kärleksfull och personlig kontakt. Från design till leverans strävar vi efter att överträffa dina förväntningar och göra hela processen till något minnesvärt och speciellt. 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla

Handla

Information


Moms visas: