Kundtjänst 035-18 19 20

Mån-tors 9-12, du kan också maila på [email protected]

 

Frakt 59:-

(Fraktfritt över 1599:-) 

 

Eldningsförbud

Skyltar för eldningsförbud

Upptäck vårt imponerande sortiment av eldningsförbudsskyltar i olika storlekar och varianter! Vi erbjuder skyltar som tydligt visar på vikten av att inte elda under eldningsförbud. 

Eldningsförbud

När eldningsförbudet är i kraft, är det strikt förbjudet att använda fasta bränslen för eldning i skog och mark. Dock tillåts grillning på din egen tomt (på en grill eller liknande) eller vid befintliga grillplatser om det inte står något annat.

Skärpt eldningsförbud

Vid ett skärpt eldningsförbud är det inte tillåtet att grilla ens vid fasta grillplatser på allmänna områden. Däremot kan du fortfarande grilla på din egen tomt med hjälp av en grill eller annan matlagningssättning, förutsatt att den är utformad på ett säkert sätt för att förhindra risk för antändning och spridning av eld.

Informationen tillhandahålls av Länsstyrelsen och för att ta reda på vad som gäller i din kommun, besök din kommuns webbplats. 

Observera att varje kommun kan ha egna eldningsförbud eller regler för att skydda miljön och hälsan i tätbebyggda områden eller särskilda byggnader. Kontakta respektive kommun för att få information om sådana förbud.

Våra skyltar för eldningsförbud finns i många olika varianter, storlekar och stilar

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla

Handla

Information


Moms visas: