Kundtjänst 035-18 19 20

Mån-tors 9-12, du kan också maila på [email protected]

 

Frakt 59:-

(Fraktfritt över 1599:-) 

 

Kattskyltar

Sätt din katts säkerhet i förarsätet med våra kattskyltar som är en fusion av stil och säkerhet. Statistik visar att välplacerade varningsskyltar faktiskt minskar risken för olyckor, och vi tror att din katt förtjänar det allra bästa. Vårt sortiment inkluderar kattskyltar i material som plast, aluminium, dekal och magnet, alla med en gemensam nämnare - hållbarhet och hög kvalitet.

Vi har också klistermärken eller magnetdekaler till bilen "Katt i bil" och skylten "Övergångsställe katt". Det är dock viktigt att komma ihåg att våra kattskyltar inte är en ersättning för att se till att katten är säker när den vistas utomhus. Vi vet dock av erfarenhet att många av våra kunder ser skillnad på tokkörandet när de satt upp en "varningskylt katt" från oss och det är vi väldigt glada över. Vill du läsa mer? Tryck här.

Skydda din katt med stil - varningskylt katt

Skydda din katt och öka dess säkerhet med våra kattskyltar och varningsskyltar för katter. Att sätta upp en kattskylt kan vara avgörande för att varna förare i höghastighetsområden att inte köra så fort. Vår kollektion kombinerar säkerhet med stil, och vi har fått fantastisk respons från kunder som vittnar om verklig skillnad efter att ha använt våra kattskyltar. Statistik visar att välplacerade varningsskyltar minskar risken för olyckor. Gör skillnad för din katts säkerhet – välj en kattskylt från vår samling och skapa medvetenhet om din katts närvaro.

Köp en varningsskylt katt - för både din och kattens trygghet

Kattskyltar representerar inte bara dekoration, utan är en nyckelkomponent för att etablera kommunikation och gränser som stöder våra katters välbefinnande. Först och främst är kattskyltar avgörande för att definiera territorium. Genom att klargöra vilka områden som är avsedda för katterna och vilka som bör undvikas, minimerar dessa skyltar stress och skapar en plats där katterna kan känna sig trygga och självsäkra.

Kattskyltar i material som håller över tid

Varför välja våra kattskyltar? Vi har ett enormt engagemang för både hållbarhet och kvalitet. Oavsett vilken kattskylt du väljer, garanterar Happy Print alltid bästa kvalitet och hållbart UV-laminerat tryck för att säkerställa att skylten inte bleknar på många år. Här är några av våra materialalternativ:
  • Plastskylt: Tillverkad av 5 mm PVC-plast. Glöm inte att förborra skylten innan uppsättning för att undvika sprickor.
  • Aluminiumskylt: Plan plåt med hål i hörnen för enkel uppsättning på väggar eller staket.
  • Dekal (Klistermärke): Laminerad vinyl för bästa hållbarhet. Perfekt för släta ytor som bilar.
  • Magnet: Plan magnet godkänd för användning på bilar och andra magnetiska material.

Skydda din katt med stil genom att välja en kattskylt från vårt mångsidiga sortiment. Oavsett om det är plast, aluminium, dekal eller magnet, garanterar vi högsta kvalitet för långsiktig användning. Utforska vårt sortiment och skapa en säkrare miljö för din katt idag!

Varför välja Happy Print?

När du väljer Happy Print får du tillgång till produkter av överlägsen kvalitet, exceptionell funktionalitet och stilfull design som utstrålar hållbarhet. Vår hängivenhet till att erbjuda högsta standard och unika skyltar gör oss till det självklara valet. Hos oss på Happy Print får du inte bara produkter – du får en kontinuerlig upplevelse av omtanke och kvalitet. 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla

Handla

Information


Moms visas: