Kundtjänst 035-18 19 20

Mån-tors 9-12, du kan också maila på [email protected]

 

Frakt 59:-

(Fraktfritt över 1599:-) 

 

Ciobanesc hundskyltar

I denna kategori hittar du ett brett utbud av Ciobanesc hundskyltar! Oavsett om du letar efter en rolig skylt, en varningsskylt eller en skylt som du själv vill designa så har vi på Happy Print exakt det du och din hund behöver. Vi trycker dessutom alla hundskyltar här i vår skyltverkstad utanför Halmstad, på så sätt kan vi alltid garantera högsta kvalitet. Vill du läsa mer om Ciobanesc? Tryck här.

Ciobanesc hundskyltar, en häfrig ras - läs mer om den här!

Ciobanesc är en mycket kraftfull och vacker hundras som härstammar från Rumänien. Den användes där till en början för att vakta och skydda boskapshjordar. Ciobanesc är därför känd för bland annat sin starka vaktinstinkt, sin lojalitet och sin oräddhet. Med dessa egenskaper i åtanke, tillsammans med sin kraftfulla storlek är detta inte en ras som passar alla. Denna ras trivs som bäst i ett hus där den har möjlighet att röra på sig, den behöver röra på sig regelbundet. Till en början kan Ciobanesc vara lite skygg på andra människor, men med rätt träning och uppfostran blir denna hund snabbt en snäll och välkomnande ras. 

Ivrig ras som gärna lär sig nya saker

Ciobanesc är ivriga till att lära sig nya saker och hänger gärna med på ägarens äventyr, vad det än är. Med rätt tålamod och träning kan denna hund lära sig massor av olika tricks och kommandon. De bildar också oftast väldigt starka band med sina ägare, de trivs som bäst i en aktiv familj där vardaglig motion är en självklarhet. 

Mankhöjden brukar ligga på minsta 65–70 cm och vikten varierar. De har en lång, grov päls med tät underull som antingen är i färgen vit med svarta eller grå fläckar, eller helt enfärgad vit eller grå. Rasen är generellt sett oftast väldigt frisk, den är också ganska ovanlig i Sverige fortfarande därför har man inte någon direkt statistik på hur läget ser ut i Sverige just nu.

Varför välja Happy Print?

När du väljer Happy Print får du tillgång till produkter av överlägsen kvalitet, exceptionell funktionalitet och stilfull design som utstrålar hållbarhet. Vår hängivenhet till att erbjuda högsta standard och unika skyltar gör oss till det självklara valet. Hos oss på Happy Print får du inte bara produkter – du får en kontinuerlig upplevelse av omtanke och kvalitet. Så checka in vårt utbud av Ciobanesc hundskyltar här ovan, och ge din hund den uppmärksamhet den förtjänar!

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla

Handla

Information


Moms visas: