Kundtjänst 035-18 19 20

Mån-tors 9-12, du kan också maila på [email protected]

 

Frakt 59:-

(Fraktfritt över 1599:-) 

 

Amstaff

Välkommen till vår exklusiva kategori för american staffordshire terrier, också kallad amstaff. Utforska vårt handplockade urval av skräddarsydda hundskyltar, noggrant designade för att fånga essensen hos amstaffens imponerande karaktär. Varje skylt representerar en konstnärlig gestaltning av rasens styrka och hängivenhet. Berika ditt hem med en personlig touch som speglar den unika relationen mellan dig och din älskade amstaff här nedan. Vill du läsa mer om amstaff? Tryck här!

Vill du veta mer om Amstaff?

Är du nyfiken på Amstaff, även känd som American Staffordshire Terrier? Denna enastående hundras har sin egen unika charm och historia. Amstaff är en kraftfull och atletisk ras som ofta förknippas med sin styrka och lojalitet. Från början framavlades Amstaff för tjurfäktning i Storbritannien och genomgick sedan förbättringar i USA, vilket har gett rasen ett anmärkningsvärt arv av tapperhet och uthållighet.
 
American Staffordshire Terrier är känd för sin muskulösa kroppsbyggnad och en imponerande mankhöjd på omkring 43-48 cm, med en vikt som kan variera mellan 18-32 kg. Deras korta, släta päls kommer i olika färger, inklusive grå, brun, blå och svart. Med sin karakteristiska breda skalle och kraftfulla käkar utstrålar Amstaff självförtroende och styrka. Denna ras är inte bara en fysiskt imponerande hund, utan också känd för sin lojalitet gentemot sin familj. Trots sitt rykte har Amstaff ofta ett vänligt och kärleksfullt temperament. De är kända för att vara lekfulla och energiska, vilket gör dem till utmärkta sällskapshundar för aktiva ägare.
 

Omtyckt för sin intelligens och hängivenhet

Amstaff delar sin historia och gener med Pitbull, vilket ibland kan leda till förväxlingar mellan raserna. Det är viktigt att förstå att American Staffordshire Terrier och Pitbull är två skilda raser, även om de delar gemensamma förfäder. Amstaff har utvecklats som en egen ras med specifika egenskaper och temperament. År 1991 skedde den första registreringen av en American Staffordshire Terrier hos Svenska Kennelklubben. Idag har Amstaffs popularitet i Sverige växt betydligt, och rasen har blivit omtyckt för sin intelligens och hängivenhet. Inom terriergruppen är Amstaff känd för sin starka arbetsvilja och förmåga att lära sig, vilket gör dem lämpliga för olika aktiviteter och hundsporter.
 

Vi har skyltar för alla hundägare!

Vi på Happy Print är stolta över att erbjuda ett brett utbud av anpassningsbara hundskyltar. Oavsett om du letar efter en varningsskylt eller en personlig touch för din älskade hund, har Happy Print det perfekta alternativet för att visa upp din Amstaff på ett stilfullt och praktiskt sätt. Utforska vårt sortiment ovan och ge din Amstaff den uppmärksamhet den förtjänar!

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla

Handla

Information


Moms visas: