Kundtjänst 035-18 19 20

Mån-tors 9-12, du kan också maila på [email protected]

 

Frakt 59:-

(Fraktfritt över 1599:-) 

 

Frigående hönsskyltar och övriga hönsskyltar

Ett brett utbud av hönsskyltar

I vår webshop finner du ett brett utbud av hönsskyltar (ja vi har alla typer av fjäderfämotiv som tex ankor & kalkon). "Kör sakta, frigående höns" är ett budskap som går hem hos hönsägare. Eller; Här bor det "hönshjärnor" eller bara helt enkelt "Varning för höns"

Vi har både varningstrianglar, vanliga skyltar, roliga skyltar till hönshuset "Kackelboa" "Grand Höntel" "Villa Villepulla" om du vill pimpa hönsgården och Övergångsställe med höns eller ankor. Det finns också skyltar "Ägg säljes" och roliga dekaler att sätta på bilrutan med en Höna som tittar ut. Är man hönsnörd så är man laugh

Vår tavla "Höns och tuppcitat" är också väldigt populär med klassiska citat. Du hittar den här

Varning för höns skylt

Happy Print startade faktiskt med en hönsskylt "Varning för höns" När vi själva skaffade höns ville vi ha en rolig skylt som varnade för dom och när vi visade upp den på en facebookgrupp ville massor ha en egen skylt. Efter en hönsmarknad där vi sålde skyltar i massor bestämde vi oss för att starta en webshop. Det var 2014 och många tusen skyltar sedan.

Ett roligt exempel på hur frigående höns gärna rymmer är historien om den legendariska hönan "Nelly the Escape Artist". Nelly var känd för att alltid hitta sätt att rymma från sin hönshage, och hon hade en förmåga att alltid hitta hem igen trots att hon ibland var borta i flera dagar. Hennes ägare började till och med sätta upp hönsskyltar med Nellys ansikte på dem runt området för att varska andra om att hönan var på fri fot.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla

Handla

Information


Moms visas: