Kundtjänst 035-18 19 20

Mån-tors 9-12, du kan också maila på [email protected]

 

Frakt 59:-

(Fraktfritt över 1599:-) 

 

Frigående höns skylt och övriga skyltar

Utforska vårt breda sortiment av hönsskyltar i vår webshop, där vi erbjuder mångsidiga fjäderfämotiv inklusive ankor och kalkoner. Vi har både varningstrianglar, vanliga hönsskyltar och roliga skyltar till hönshuset. "Kackelboa" "Grand Höntel" "Villa Villepulla" om du vill pimpa hönsgården och övergångsställe med höns eller ankor. Det finns också skyltar "Ägg säljes" och roliga dekaler att sätta på bilrutan med en Höna som tittar ut. Vår tavla "Höns och tuppcitat" är också väldigt populär med klassiska citat, du hittar den här!


 

På Happy Print har vi alltid bästa kvalitet

Oavsett vilken hönsskylt du väljer, garanterar vi på Happy Print alltid bästa kvalitet och hållbart tryck för att säkerställa att skylten behåller sin färg och klarhet under många år framöver. Vi strävar efter hållbarhet och hög prestanda i varje produkt, precis som du bryr dig om dina höns.
 
Våra materialalternativ inkluderar:
  • Plastskylt: Tillverkad av 5 mm PVC-plast för hållbarhet. Kom ihåg att förborra skylten innan uppsättning för att undvika sprickor.
  • Aluminiumskylt: Plan plåt med hål i hörnen för enkel uppsättning på väggar eller staket.
  • Dekal (Klistermärke): Laminerad vinyl för bästa hållbarhet. Perfekt för släta ytor som bilar.
  • Magnet: Plan magnet godkänd för användning på bilar och andra magnetiska material.

Varning för höns skylt

Happy Print startade faktiskt med "Varning för höns skylt". När vi själva skaffade höns ville vi ha en rolig skylt som varnade för dom och när vi visade upp den på en facebookgrupp ville massor ha en egen skylt. Efter en hönsmarknad där vi sålde hönsskyltar i massor bestämde vi oss för att starta en webshop. Det var 2014 och många tusen hönsskyltar och skyltar sedan.

Ett roligt exempel på hur frigående höns gärna rymmer är historien om den legendariska hönan "Nelly the Escape Artist". Nelly var känd för att alltid hitta sätt att rymma från sin hönshage, och hon hade en förmåga att alltid hitta hem igen trots att hon ibland var borta i flera dagar. Hennes ägare började till och med sätta upp hönsskyltar med Nellys ansikte på dem runt området för att varska andra om att hönan var på fri fot.

Frigående höns skylt - för en hållbar framtid!

Upptäck glädjen i "Frigående Höns Skylten" när du strosar genom lantliga landskap. Denna enkla skylt är inte bara en markör – den är porten till en värld där hönsen lever lyckligt och fritt. En "frigående höns skylt" indikerar inte bara platsen för frigående höns utan representerar också engagemanget för hållbart jordbruk och respekt för djurlivet.
 
Den symboliserar hönsens frihet att utforska, picka och leva ett naturligt liv. Välj produkter från gårdar med denna charmiga skylt för att stödja etiskt ansvarig äggproduktion och njut av högkvalitativa ägg från lyckliga höns. Så gör ett medvetet val för högkvalitativa och hållbara hönsskyltar som matchar din omsorg om både dina fjäderfän och miljön.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla

Handla

Information


Moms visas: