Kundtjänst 035-18 19 20

Mån-tors 9-12, du kan också maila på [email protected]

 

Frakt 59:-

(Fraktfritt över 1599:-) 

 

Clumber spaniel hundskyltar

Varmt välkommen till vår kategor Clumber spaniel hundskyltar. Oavsett om du letar efter en varningsskylt, en rolig skylt eller en skylt som du vill designa själv så har vi allt du kan önska dig i denna kategori för dig och din Clumber spaniel. Vi trycker alla våra hundskyltar här i vår skyltverkstad utanför Halmstad, på så sätt kan vi alltid garantera högsta kvalitet. Vill du läsa mer om rasen? Tryck här.


Clumber spaniel hundskyltar - läs mer om rasen här!

Denna ras har en rik och lång historia som sträcker sig tillbaka till 1800-talets England. Till en början användes Clumber spanieln som stötande fågelhundar vid “clumberparken” i den klassiska Sherwoodskogen som ligger i Nottinghamshire, England. Några av rasens främsta egenskaper var deras styrka och noggrannhet. Detta gjorde att de blev otroligt värdefulla jaktpartners. Idag har rasen blivit en familjehund som är älskad världen över, den används också idag också som eftersökshund.  

Utseendemässigt är detta den tyngsta spanielrasen. Med en stilig och kraftig utstrålning brukar hanar ligga på en vikt på ca 30-35kg medans tikarna brukar väga runt 25-30kg. Clumber spaniels har en väldigt len vit päls med citron eller orangefärgade tecken. Trots sin storlek är denna ras en väldigt aktiv och rörlig hund som älskar att bada. De är både arbetsvilliga och smarta, men besitter en viss självständighet och envishet som kräver att du som ägare har tålamod. Rasen är framförallt känd för sin vänliga och lojala natur, Clumber spaniel trivs lika bra i människosällskap som hundsällskap.  

De som äger en Clumber spaniel vet hur otroligt roligt ditt liv blir med denna ras i ditt liv blir – du får en livlig och lojal vän för livet. Dessa hundar kräver visserligen regelbunden motion i både promenader och lek för att må som allra bäst. Clumber spaniels passar som bäst i aktiva hushåll som kan erbjuda dem tillräckligt med utomhuspromenader och engagemang. Så om du letar efter en smart, rolig och trogen hund så kan Clumber spaniel absolut vara något för dig. 

Varför välja Happy Print?

När du väljer Happy Print får du tillgång till produkter av överlägsen kvalitet, exceptionell funktionalitet och stilfull design som utstrålar hållbarhet. Vår hängivenhet till att erbjuda högsta standard och unika skyltar gör oss till det självklara valet. Hos oss på Happy Print får du inte bara produkter – du får en kontinuerlig upplevelse av omtanke och kvalitet. Så utforska vårt utbud av Clumber spaniel hundskyltar här ovan och ge din hund den uppmärksamhet den förtjänar!

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla

Handla

Information


Moms visas: