Kundtjänst 035-18 19 20

Mån-tors 9-12, du kan också maila på [email protected]

 

Frakt 59:-

(Fraktfritt över 1599:-) 

 

Curly coated retriever hundskyltar

Varmt välkommen till denna kategori, här hittar du ett brett utbud av Curly coated retriever hundskyltar. Oavsett om du letar efter en varningsskylt, en rolig skylt eller en skylt som du själv vill designa så har vi precis det du letar efter. Vi trycker dessutom alla våra skyltar här i vår skyltverkstad utanför Halmstad, på så sätt kan vi alltid garantera högsta kvalitet till dig som kund. Vill du läsa mer om rasen? Tryck här.


Curly coated retriever hundskyltar - läs mer om den här!

Curly coated retriever, även kallad curly är en av de äldsta och häftigaste retrieverraserna enligt många. Denna ras har en lockig päls och är otroligt smart. Med en historia som sträcker sig tillbaka till 1800-talet är denna ras välkänd världen över. Redan 1854 erkändes Curly coated retriever officiellt av den engelska kennelklubben, detta gjorde den till en av de första retrieverraserna att få denna status.

Rasens förfäder var skickliga vattenhundar, som var superduktiga på att hämta vilt i England våtmarker. Curly coated retriever blev väldigt snabbt populär bland framförallt ägare för sin kämpaglöd, uthållighet och jaktförmåga. 

Tack vare sin historia som jakthund har dess temperament blivit format därefter. Rasen är känd för att vara lojal, vaksam och otroligt lättlärd och smart. Den kan vara lite reserverade mot främlingar till en början, de har en unik kombination av självständighet och hängivenhet. 

Inte en hund för soffpotatisen

Det är inte en hund för den som ligger hemma i soffan hela dagarna. Detta är en hund som kräver en livsstil med många promenader och gott med motion, både mentalt och fysiskt. Curly coated retriever älskar att vara ute i skogen, simma och leka. Den utmärker sig också i hundsporter såsom agility, lydnad och viltspår om man sätter den foten till som ägare. 

Curly coated retrievers häftigaste drag enligt många är helt klart deras täta, lockiga päls. Den är inte bara vacker, utan otroligt funktionell. Den skyddar mot både väder och vint och är också dessutom väldigt lättskött. Denna ras är generellt sett en väldigt frisk ras med en livslängd på 10–12 år i snitt. Så om du vill ha en häftig ras, som är otroligt smart så kan denna ras helt klart vara något för dig. Värt att tänka på dock är att den behöver mycket motion och annan träning som gör att den mår bra.

Varför välja Happy Print?

När du väljer Happy Print får du tillgång till produkter av överlägsen kvalitet, exceptionell funktionalitet och stilfull design som utstrålar hållbarhet. Vår hängivenhet till att erbjuda högsta standard och unika skyltar gör oss till det självklara valet. Hos oss på Happy Print får du inte bara produkter – du får en kontinuerlig upplevelse av omtanke och kvalitet. Så checka in vårt utbud av Curly coated retriever hundskyltar här ovan, och ge din hund den uppmärksamhet den förtjänar!

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla

Handla

Information


Moms visas: