Kundtjänst 035-18 19 20

Mån-tors 9-12, du kan också maila på [email protected]

 

Frakt 59:-

(Fraktfritt över 1599:-) 

 

Plott

Välkommen till vår kategori av hundskyltar, speciellt framtagen för plott-rasen. Här finner du skyltar som inte bara ger nödvändig information utan också fångar det bästa av plott-hunden. Varje skylt vi gör är skapad med omsorg och precision för att återspegla högsta kvaltiet och hållbarhet. Vill du läsa mer om Plotten? Tryck här.

En hund avlad för jakt, läs mer om den här!

Plott är en fascinerande och mångsidig hundras med en rik historia och goda egenskaper. Plott var ursprungligen avlad i North Carolina, USA, under 1700-talet av Jonathan Plott, en tysk invandrare som önskade en stark och skicklig jakthund. Rasen har därmed blivit känd för sin utmärkta jaktförmåga och deras hängivna natur. Denna medelstora ras har en imponerande atletisk byggnad med en slank, muskulös kropp och en karakteristisk trefärgad päls - ofta med en djup mahognyfärg, svart och brunt.  

Plott-hundarna är både intelligenta och självständiga, vilket gör dem till utmärkta jägare, särskilt när det gäller vildsvinsjakt. Deras uthållighet och mod har gjort dem populära bland jägare och friluftsentusiaster. Dessutom är dessa hundar kända för sin lojalitet och kärlek till sin familj. De är sociala och trivs mycket bra när de får tillbringa tid med sina ägare. 

För att du som ägare ska trivas behöver din plott-hund regelbunden motion och mental stimulans. Viktigt att komma ihåg är att dessa hundar är energiska och älskar att vara aktiva utomhus, detta gör dem till utmärkta kompanjoner för personer som älskar friluftsliv och motion. Med sin distinkta historia och charmiga personlighet är denna hund en fantastisk ras som inte bara är en pålitlig jaktkamrat utan också en lojal och kärleksfull kamrat.

Varför välja Happy Print?

När du väljer Happy Print får du inte bara en produkt utan en helhetsupplevelse av omtanke och engagemang. Vårt dedikerade team strävar efter att skapa högkvalitativa och unika hundskyltar som inte bara speglar din hunds personlighet utan också ger dig som kund en kärleksfull och personlig kontakt. Från design till leverans strävar vi efter att överträffa dina förväntningar och göra hela processen till något minnesvärt och speciellt. 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla

Handla

Information


Moms visas: