Kundtjänst 035-18 19 20

Mån-tors 9-12, du kan också maila på [email protected]

 

Frakt 59:-

(Fraktfritt över 1599:-) 

 

Blodhund

I denna kategori hittar du hundskyltar skapade för blodhunden, en ras med lång historia och rötter i Belgien. Oavsett om du letar efter en varningsskylt, en skylt med egen bild eller en rolig skylt så har vi på Happy Print allt du kan tänka dig! Vi håller dessutom alltid högsta kvalitet, och trycker alla våra skyltar här i vår skyltverkstad utanför Halmstad. För att läsa mer om blodhunden, tryck här.

Hund som bekämpar brott - läs mer här.

Blodhunden, eller St. Huberts hund, är en rikitgt fin ras med lång historia. Rasen har sitt ursprung i Belgien, där munkar i Saint-Hubert-orden avlade fram hundar med perfekta jaktfärdigheter. Blodhunden har en unik look med stora, långa öron och veckad hud, och har med åren blivit en otroligt ikonisk ras. Det bästa med dessa hundar är utan tvekan deras otroliga luktsinne. Deras nos är inte bara kraftfull, de är också specialister på att spåra långa doftspår. Blodhundar används ofta som spårhundar av polisen och vid räddningsoperationer, tack vare deras enastående förmåga att hitta dofter.
 
Trots sitt imponerande utseende och arbetskapacitet är blodhunden en väldigt mjuk och snäll hund. De är generellt vänliga och sociala, speciellt mot sina ägare. Rasen trivs bra som en del av familjen och är känd för sitt tålamod och sin lojalitet. Blodhunden behöver regelbunden motion och mental stimulans för att må bra. På grund av deras hudveck och öron är det viktigt att ägaren sköter om dem regelbundet för att undvika hudproblem.
 

Varför välja Happy Print?

När du väljer Happy Print får du inte bara en produkt utan en helhetsupplevelse av omtanke och engagemang. Vårt dedikerade team strävar efter att skapa högkvalitativa och unika hundskyltar som inte bara speglar din hunds personlighet utan också ger dig som kund en kärleksfull och personlig kontakt. Från design till leverans strävar vi efter att överträffa dina förväntningar och göra hela processen till något minnesvärt och speciellt. 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla

Handla

Information


Moms visas: