Kundtjänst 035-18 19 20

Mån-tors 9-12, du kan också maila på [email protected]

 

Frakt 59:-

(Fraktfritt över 1599:-) 

 

Anglo-russkaja gontjaja

I denna kategori har vi samlat alla våra hundskyltar dedikerade till rasen Anglo-russkaja. Oavsett om du söker efter en varningsskylt, en rolig och skämtsam skylt, eller en skylt med egen bild kan vi på Happy Print med glädje erbjuda samtliga alternativ. Alla våra skyltar är av högsta kvalitet, och trycka här i vår skyltverktstad utanför Halmstad. Vill du veta mer? Tryck här.

Vill du veta mer om Anglo-russkaja gontjaja?

Anglo-russkaja gontjaja, även känd som Anglo-Russian Hound, är en spännande hundras med sina rötter i Ryssland. Skapad genom korsningen av English Foxhound och den ryska gontjajaen (Borzoi), har denna ras blivit känd för sin elegans och uthållighet inom jaktvärlden.
 
Med en atletisk byggnad och kort, tätsittande päls har Anglo-russkaja gontjaja en distinkt och ädel estetik. Dess utseende kombinerar eleganta drag och imponerande hållning, vilket gör den till en syn att beundra. Personlighetsmässigt utmärker sig Anglo-russkaja gontjaja genom sin intelligens och uthållighet. Rasen är passionerad när det gäller jakt och har ett utmärkt luktsinne. Deras lyhördhet och arbetsvilja gör dem till pålitliga följeslagare både på jakt och i hemmet.
 
Anglo-russkaja gontjaja visar anpassningsförmåga och trivs i olika miljöer. Deras korta päls kräver minimal vård, och trots sin aktiva natur är de kärleksfulla hundar som skapar starka band med sina ägare. Dess kombination av engelsk och rysk härkomst gör den till ett fascinerande och ovanligt tillskott för dem som uppskattar mångfald och elegans inom hundraserna.
 

Varför välja Happy Print?

När du väljer Happy Print får du inte bara en produkt utan en helhetsupplevelse av omtanke och engagemang. Vårt dedikerade team strävar efter att skapa högkvalitativa och unika hundskyltar som inte bara speglar din hunds personlighet utan också ger dig som kund en kärleksfull och personlig kontakt. Från design till leverans strävar vi efter att överträffa dina förväntningar och göra hela processen till något minnesvärt och speciellt. 
 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla

Handla

Information


Moms visas: