Kundtjänst 035-18 19 20

Mån-tors 9-12, du kan också maila på [email protected]

 

Frakt 59:-

(Fraktfritt över 1599:-) 

 

Parkering förbjuden

Att ha en tydlig skylt för "Parkering förbjuden" är ett effektivt sätt att se till att ingen parkerar på platser där det inte är tillåtet. I vår webshop hittar du en mängd olika varianter av skyltar, inklusive material som plan aluminium, bockad aluminium, plast och dekaler, så att du kan välja den som bäst passar din miljö. Alla våra skyltar är av bästa kvalite och håller för utomhusbruk året om och om du vill skriva din egen text på din skylt har vi skyltar med "egen text" här.

Men det är inte bara för din egen skull som det är viktigt att sätta upp skyltar för parkering förbjuden. Tänk på alla stressade bilister som inte vill riskera en böteslapp för att ha parkerat på fel plats. Genom att ha en tydlig skylt undviker du onödig stress och irritation.

Så, om du vill ha din parkering ifred eller bara se till att ingen parkerar på en plats där de inte bör, se till att sätta upp en "Parkering förbjuden"-skylt. Och för att göra det lite roligare, varför inte välja en med lite humor, som en med en bild av en bil som blir bortforslad eller en med en sarkastisk text som "Vänligen parkera ej här, aldrig någonsin".

Relaterade sökord: parkering, reserverad parkeringsplats, förbjuden parkering, skyltar, plast, aluminum, bilister, böteslapp, stress, irritation, humor.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla

Handla

Information


Moms visas: