Kundtjänst 035-18 19 20

Mån-tors 9-12, du kan också maila på [email protected]

 

Frakt 59:-

(Fraktfritt över 1599:-) 

 

Bed and breakfast & Airbnb skyltar

Vi är stolta över att erbjuda skyltar av högsta kvalitet, alla tillverkade här i vår egen skyltverkstad precis utanför Halmstad. Vårt sortiment är speciellt utformat för att passa behoven för bed and breakfast och airbnb, vilket innebär att du kan hitta skyltar som inte bara är vackra och stilrena, utan också praktiska och informativa för dina gäster. Vill du läsa mer? Tryck här.


 

Vi har alla skyltar du behöver för din B2B och Airbnb!

När du hyr ut din bostad är det viktigt att skapa en tydlig och inbjudande atmosfär för dina gäster. Våra välkomnande skyltar är ett utmärkt sätt att göra just detta, genom att hälsa dina gäster välkomna och tydligt visa vart ni befinner er får dem att känna sig hemma redan från första stund. För att underlätta för dina gäster att navigera och förstå din boendeanläggning är det viktigt att använda informativa skyltar på strategiska platser. Detta kan inkludera allt från att markera viktiga områden såsom kök och badrum till att ge instruktioner om hur man använder olika faciliteter. 

Vi har skyltar för alla behov

Regler och riktlinjer är en till viktig del i att skapa en harmonisk miljö för alla gäster. Genom att använda skyltar för att tydligt kommunicera husregler och andra viktiga riktlinjer kan du undvika missförstånd och konflikter. Att markera rum med tydliga och lättlästa husnummerskyltar kan du göra det enklare för dina gäster att hitta rätt och navigera i din boendeanläggning. För en smidig parkeringsupplevelse kan du dessutom använda dig av parkeringsskyltar för att tydligt markera parkeringsplatser eller informera om parkeringsregler på din fastighet. 

Vilket material ska man välja?

Oavsett vilken skylt du väljer, garanterar vi på Happy Print alltid bästa kvalitet och hållbart UV-laminerat tryck för att säkerställa att skylten inte bleknar på många år. Här nedan är våra fyra olika materialalternativ:

  • Plastskylt: Tillverkad av 5 mm PVC-plast. Glöm inte att förborra skylten innan uppsättning för att undvika sprickor.

  • Aluminiumskylt: Plan plåt med hål i hörnen för enkel uppsättning på väggar eller staket.

  • Dekal (Klistermärke): Laminerad vinyl för bästa hållbarhet. Perfekt för släta ytor som bilar.

  • Magnet: Plan magnet godkänd för användning på bilar och andra magnetiska material.

För en fullständig genomgång så hävisar vi dig till vår blogg, där har vi ett flertal blogginlägg som kan hjälpa dig att hitta rätt. Vill du läsa guiden om våra material? Klicka här.

Varför välja Happy Print?

När du väljer Happy Print får du inte bara en produkt utan en helhetsupplevelse av omtanke och engagemang. Vårt dedikerade team strävar alltid efter att skapa så högkvalitativa och snygga skyltar som möjligt. Från design till leverans strävar vi efter att överträffa dina förväntningar och göra hela processen till något minnesvärt och speciellt. 

Populära produkter i underkategorierna

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla

Handla

Information


Moms visas: