Kundtjänst 035-18 19 20

Mån-tors 9-12, du kan också maila på [email protected]

 

Frakt 59:-

(Fraktfritt över 1599:-) 

 

Basenji

Välkommen till vår kategori för hunden Basenji. I denna kategori hittar du ett brett spektrum av skyltar, oavsett om du letar efter en varningsskylt, en rolig skylt eller en skylt där du vill välja din egen bild har vi det du behöver. Alla våra skyltar är tryckta i vår skyltverkstad utanför Halmstad, på så sätt kan vi säkerställa absolut högsta kvalitet i allt vi gör. Vill du läsa mer? Tryck här!

Fascinerande hundras - läs mer här!

Den ädla och fascinerande hundrasen "Basenji" har lockat uppmärksamhet med sin unika historia och särpräglade egenskaper. Basnekin är ursprungligen från Afrika och är känd som "den skällande hunden som inte skäller," eftersom den producerar ett karakteristiskt ylande ljud istället för traditionella skall. Denna medelstora ras är full av energi och intelligens, vilket gör den till en intressant och livlig hund. Basenjin är även känd för sin släta päls och sina karakteristiska prickar på benen och bröstet. Denna eleganta ras är inte bara vacker att se på utan också en utmärkt val för dem som söker en hund med minimal pälsfällning.
 
Deras självständiga natur och renlighet gör dem till en idealisk ras för människor med aktiva livsstilar. Trofastheten och lojaliteten hos Basenjin är enastående. Denna hundras skapar starka band med sina ägare och trivs bäst när den är involverad i familjeaktiviteter. Träning och socialisering är också viktigt för att främja en positiv och harmonisk relation med denna intelligenta ras, så om du letar efter en unik och livlig hundras med en fascinerande historia, överväg Basenjin som din nästa följeslagare. Deras charm och lekfullhet kommer säkert att lägga till en extra dimension till ditt liv.
 

Varför välja Happy Print?

När du väljer Happy Print får du inte bara en produkt utan en helhetsupplevelse av omtanke och engagemang. Vårt dedikerade team strävar efter att skapa högkvalitativa och unika hundskyltar som inte bara speglar din hunds personlighet utan också ger dig som kund en kärleksfull och personlig kontakt. Från design till leverans strävar vi efter att överträffa dina förväntningar och göra hela processen till något minnesvärt och speciellt. 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla

Handla

Information


Moms visas: