Kundtjänst 035-18 19 20

Mån-tors 9-12, du kan också maila på [email protected]

 

Frakt 59:-

(Fraktfritt över 1599:-) 

 

Bergamasco

Välkommen till vår kategori dedikerad till hundrasen Bergamasco, en ras som utmärker sig genom sina intelligens och arbetsvilja. Oavsett om du letar efter en rolig skylt, en varningsskylt eller en skylt med egen text på så har vi det du behöver. Vi trycker dessutom alla våra skyltar i vår skyltverkstad utanför Halmstad, så att du som kund alltid får högsta kvalitet. Vill du veta mer om denna ras? Tryck här!

Vill du veta mer? Läs mer här!

Bergamasco, en hundras som bär på en fascinerande historia och imponerar med sina unika egenskaper, sträcker sig långt bortom det vanliga konceptet. Ursprungligen från Italien, har Bergamasco utvecklats för att bli en synnerligen intelligent och anpassningsbar följeslagare, vilket gör den till det perfekta valet för ägare som söker en lojal partner med enastående egenskaper.
 
Denna ras, med sina rötter i herdearbete, har genom åren visat sig vara mycket mångsidig och kompetent inom olika områden. Bergamascos förmåga sträcker sig från att vara en skicklig boskapsvaktare till en tillgiven familjemedlem. Dess distinkta pälsstruktur, bestående av luddiga och toviga lockar, är inte bara ett uttryck för dess charmiga utseende utan också ett funktionellt skydd mot väder och vind.
 
Bergamasco utmärker sig inte bara genom sin intelligens och arbetskapacitet utan även genom förmågan att skapa starka känslomässiga band med sina ägare. En Bergamasco är mer än bara en hundras; den är en trofast kamrat som delar glädje och stöttar en i svåra stunder. Denna ras är redo att delta i olika äventyr och aktiviteter, och dess passion för att vara till nytta gör den till en oumbärlig hund för den aktiva ägaren.
 

Varför välja Happy Print?

När du väljer Happy Print får du tillgång till produkter av överlägsen kvalitet, exceptionell funktionalitet och stilfull design som utstrålar hållbarhet. Vår hängivenhet till att erbjuda högsta standard och unika skyltar gör oss till det självklara valet. Hos oss på Happy Print får du inte bara produkter – du får en kontinuerlig upplevelse av omtanke och kvalitet. 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla

Handla

Information


Moms visas: