Kundtjänst 035-18 19 20

Mån-tors 9-12, du kan också maila på [email protected]

 

Frakt 59:-

(Fraktfritt över 1599:-) 

 

Holländsk fågelhund

Vår noggrant kuraterade kategori erbjuder ett unikt urval av skyltar som matchar den intelligenta, charmiga och mångsidiga naturen hos holländska fågelhundar. Varje skylt är utformad med precision för att reflektera din fyrbenta väns personlighet och sätta prägel på er gemensamma resa. Utforska vår kollektion och låt varje skylt berätta en historia om er speciella bindning. Vill du läsa mer? Tryck här.

En hund med rik historia - läs mer här

Holländsk fågelhund, även känd som drentsche patrijshond, är en holländsk jakthund med en rik historia och en imponerande arbetskapacitet. Denna medelstora ras är känd för sin intelligens, vänlighet och mångsidighet, vilket gör den till en utmärkt följeslagare för aktiva familjer och jägare. Den holländska fågelhunden härstammar från Nederländerna och har en lång historik som sträcker sig tillbaka flera århundraden. Dess namn översätts bokstavligen till "Drentse fågelhund" och rasen utvecklades ursprungligen för att assistera jägare i skogs- och hedarbetsområden. Denna jakthund användes för att spåra och hitta fågel, inklusive fasan och rapphöna, och dess förmåga att anpassa sig till olika terränger gjorde den oumbärlig för jägare. 

Den holländska fågelhunden har en robust och välbalanserad kroppsbyggnad, med en karakteristisk päls som är kort och tät. Dess pälsfärg är huvudsakligen vit med orange eller bruna tecken, och dess vackra, uttrycksfulla ögon ger rasen ett vänligt och intelligent utseende. De har en mjuk och elegant gångstil som avspeglar dess naturliga elegans. En av de mest anmärkningsvärda egenskaper hos den holländska fågelhunden är dess behagliga och vänliga temperament. Denna ras är känd för sin följsamhet och dedikation till sin familj. Trots dess ursprung som jakthund är denna ras också en utmärkt sällskapshund som trivs bäst när den är nära sina människor. 

Holländsk fågelhund - en lojal och kärleksfull kamrat

Holländska fågelhundar är en energiska och kräver regelbunden motion och mental stimulans. Dess ursprungliga användning som jakthund gör att den älskar utomhusaktiviteter och är särskilt kapabel i olika terränger. Dessutom är den holländska fågelhunden en mångsidig hund som excellerar inom olika hundsporter och aktiviteter, inklusive lydnad och agility. För att den ska trivas så bra som möjligt och utvecklas på bästa sätt kräver denna ras en ansvarsfull ägare. Regelbunden träning, socialisering och stimulans är nyckeln till att upprätthålla dess välbefinnande. Dess lojalitet och kärlek till familjen gör det dock till en belöning att ha som sällskapshund för rätt ägare. 

Varför välja Happy Print?

Genom att välja Happy Print får du tillgång till produkter av högsta kvalitet, enastående funktionalitet och stilfull design som andas hållbarhet. Vår engagemang för att leverera överlägsna standarder och skapa unika skyltar gör oss till det självklara valet. Hos Happy Print får du inte bara produkter – du får en konstant upplevelse av omtanke och förstklassig kvalitet.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla

Handla

Information


Moms visas: