Kundtjänst 035-18 19 20

Mån-tors 9-12, du kan också maila på [email protected]

 

Frakt 59:-

(Fraktfritt över 1599:-) 

 

Borderterrier

Upptäck vårt omfattande sortimentet av hundskyltar dedikerade till rasen borderterrier.  Våra skyltar förenar elegans och tålig design och är skapade med omsorg och engagemang för att återspegla den individuella karaktären hos borderterriern. Oavsett om du föredrar lekfulla motiv eller skräddarsydda alternativ har vi något för varje stolt ägare som vill hylla sin borderterrier. Vill du läsa mer? Tryck här.

Borderterrier - läs mer här!

Borderterrier, en charmig och energisk liten hundras, har vunnit hjärtan med sin intelligens och livliga personlighet. Ursprungligen avlad för att arbeta som gårds- och rävjägare i norra England. Borderterriern är därför känd för sin modiga natur och förmåga att anpassa sig till olika miljöer. Denna ras är kännetecknad av sitt karakteristiska utseende med en trådliknande päls och en markerad ansiktsmask. Trots sin kompakta storlek är borderterriern fortfarande en ganska robust och atletisk hund, som alltid är redo att delta i olika aktiviteter. Dess intelligens och snabbhet gör den också till en framstående tävlingshund. 

Borderterriern är också känd för sin lojalitet och hängivenhet till sin ägare. Den trivs bäst när den får tillräckligt med motion och mental stimulans. Denna ras är också känd för sin vänliga inställning gentemot barn och andra husdjur, vilket gör den till en utmärkt familjehund. Som alla raser har Borderterriern sina specifika behov och kräver ägarens engagemang för träning och socialisering. En välbetänkt uppfostran och en kärleksfull hemmiljö kommer att göra borderterriern till en fantastisk följeslagare för dem som uppskattar dess livliga natur och charm. 

Vi vill alltid kunna ge bästa service

När du väljer Happy Print får du inte bara en produkt utan en helhetsupplevelse av omtanke och engagemang. Vårt dedikerade team strävar efter att skapa högkvalitativa och unika hundskyltar som inte bara speglar din hunds personlighet utan också ger dig som kund en kärleksfull och personlig kontakt. Från design till leverans strävar vi efter att överträffa dina förväntningar och göra hela processen till något minnesvärt och speciellt. 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla

Handla

Information


Moms visas: