Kundtjänst 035-18 19 20

Mån-tors 9-12, du kan också maila på [email protected]

 

Frakt 59:-

(Fraktfritt över 1599:-) 

 

Borderterrier

Upptäck vårt omfattande sortimentet av hundskyltar dedikerade till rasen Borderterrier.  Oavsett om du söker en rolig skylt, en varningsskylt eller en skylt med egen text så har vi på Happy Print det du behöver. Vi trycker dessutom alla våra skyltar här i vår skyltverkstad utanför Halmstad, så vi garanterar alltid högsta kvalitet. Vill du läsa mer? Tryck här.

Borderterrier - läs mer här!

Borderterriern har sitt ursprung i de böljande kullarna i gränslandet mellan England och Skottland. I århundraden har den här robusta hunden arbetat hårt för att jaga räv, grävling och andra skadedjur på gårdarna. Med sin robusta kropp, skarpa intellekt och glada uppsyn har Borderterriern vunnit hjärtan hos hundälskare över hela världen. Borderterriern är inte bara en duktig grythund. Den är också en utmärkt stötande/kortdrivande hund på jakt, och briljerar i sporter som viltspår, lydnad och agility. Den älskar att arbeta och lär sig nya saker med glädje. 

Borderterriern är generellt sett en frisk ras. Den är glad och aktiv och älskar att vara med sin familj. Den passar bra i barnfamiljer och trivs med att vara i centrum av aktiviteterna. Rasen är sällskaplig och röstkänslig, och lär sig lätt nya saker. Borderterriern brukar väga ca 5–7 kg. Den har en välbalanserad kropp med benlängd och styrka nog att följa en ryttare till häst. Pälsen är dubbel med varm underull och sträv vattenavstötande överpäls. Färgerna kan vara röd, vetefärgad, grå-röd eller blå. 

Att göra kunden så nöjd som möjligt är viktigast för oss!

När du väljer Happy Print får du inte bara en produkt utan en helhetsupplevelse av omtanke och engagemang. Vårt dedikerade team strävar efter att skapa högkvalitativa och unika hundskyltar som inte bara speglar din hunds personlighet utan också ger dig som kund en kärleksfull och personlig kontakt. Från design till leverans strävar vi efter att överträffa dina förväntningar och göra hela processen till något minnesvärt och speciellt. 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla

Handla

Information


Moms visas: