Kundtjänst 035-18 19 20

Mån-tors 9-12, du kan också maila på [email protected]

 

Frakt 59:-

(Fraktfritt över 1599:-) 

 

Bosanski ostrodlaki gonic-barak

Vi har ett brett sortiment av bosanski-hundskyltar skapade med omsorg och precision för att återspegla rasens särdrag. Från lekfulla illustrationer till stilrena alternativ erbjuder vi skyltar av högsta kvalitet. Vi trycker alla våra skyltar här i vår skyltverkstad utanför Halmstad, så utforska vårt utbud här nedan och hitta den perfekta skylten för dig och din bosanski. Vill du läsa mer? Tryck här.

Bosanski - en fascinerade ras, läs mer här!

Bosanki, en ras med ursprung i Bosnien, är en sällsynt syn utanför sitt hemland. Den erkändes internationellt år 1965 under sitt tidigare namn Illyrian hound. Med sin robusta kropp, livliga temperament och ihärdiga jaktinstinkt är den en värdefull följeslagare för jägare i framförallt Bosnien. 

Bosankin är en utpräglad, drivande jakthund som används för att jaga vildsvin och hare. Den är orädd, ihärdig och har en skarp näsa som gör den till en effektiv jägare. I Sverige så finns det ett väldigt litet antal av just denna ras. Bosankin har annars en mankhöjd på ca 46–56 cm för hanar och något lägre för tikar. Vikten ligger mellan 16-24 kg. Pälsen är lång, hård, lurvig och rufsig med en tät underull. Färgen är vete- eller rödfärgad med nyanser av grå eller svart, ofta i kombinationer av 2 eller 3 olika varianter. Små vita tecken kan förekomma.   

Pälsen kräver regelbunden skötsel för att hålla den i gott skick. Borstning och kamning är nödvändigt för att ta bort tovor och smuts. Bosanki är en lojal och tillgiven hund som älskar att vara med sin familj. Den kräver regelbunden motion och mental stimulans för att må bra. 

Varför välja Happy Print?

När du väljer Happy Print får du inte bara en produkt utan en helhetsupplevelse av omtanke och engagemang. Vårt dedikerade team strävar efter att skapa högkvalitativa och unika hundskyltar som inte bara speglar din hunds personlighet utan också ger dig som kund en kärleksfull och personlig kontakt. Från design till leverans strävar vi efter att överträffa dina förväntningar och göra hela processen till något minnesvärt och speciellt. 

 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla

Handla

Information


Moms visas: