Kundtjänst 035-18 19 20

Mån-tors 9-12, du kan också maila på [email protected]

 

Frakt 59:-

(Fraktfritt över 1599:-) 

 

Chinese Crested Dog

Utforska den förtrollande världen av Chinese Crested-hundar genom vårt unika sortiment av hundskyltar. Denna kategori är dedikerad till denna unika ras, känd för sin elegans och charm. Oavsett om du är stolt ägare till en Chinese Crested eller beundrar rasen, kommer du att hitta många förtjusande och funktionella hundskyltar här. Vill du läsa mer? Klicka här!

Vill du lära dig mer om Chinese crested? 

Chinese Crested, med sina anmärkningsvärda kännetecken och mångfald i pälsstrukturer, är en hundras som står ut med sin unika estetik. Rasen har två huvudsakliga varianter: den hårlösa och den så kallade powderpuff, som har en frodig pälsprakt. Dessa två varianter kompletterar varandra och bidrar till att skapa en mångfald av uttryck och utseenden inom rasen. Den hårlösa varianten har ofta endast behårväxt på huvudet, tassarna och svansen, vilket ger dem ett distinkt och förtrollande utseende. Deras hud är känslig och kräver speciell vård för att hålla den frisk och skyddad. Många ägare uppskattar den unika charm och elegans som den hårlösa Chinese Crested utstrålar.

 

Å andra sidan har powderpuff en frodig och silkeslen päls som täcker hela kroppen. Deras päls kräver regelbunden vård för att bibehålla dess skönhet och hälsa. Powderpuff-varianten är känd för sin mjukhet och tilltalande yttre, vilket gör dem till underbara följeslagare. Bortom deras distinkta utseende är Chinese Crested kända för sina levande personligheter och vänliga natur. Dessa små sällskapshundar är engagerade, lekfulla och tycker om att vara i centrum för uppmärksamhet. Deras sociala och tillgivenhet gör dem till utmärkta kamrater för hela familjen.

 

Inte bara älskade som sällskapshundar, utan även som framstående utställningsstjärnor, har Chinese Crested vunnit hjärtan världen över. Deras unika drag och individuella uttryck gör dem till en förtrollande ras som har en speciell plats i hundälskares hjärtan och på utställningsscenerna världen över. Utforska vår kategori "Chinese Crested" och upptäck produkter som kommer att komplettera den charm och skönhet som kännetecknar denna extraordinära ras.
 

Hundskyltar från Happy print håller högsta kvalitet!

På Happy Print erbjuder vi ett stort urval av anpassningsbara hundskyltar som hyllar denna fina ras. Vare sig du är ute efter en klassisk "Varning för hunden"-skylt eller något mer personligt, har Happy Print det perfekta alternativet för just dig. Med våra anpassningsbara hundskyltar kan du visa din kärlek och uppskattning för just din chinese crested på ett stilfullt och praktiskt sätt.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla

Handla

Information


Moms visas: