Kundtjänst 035-18 19 20

Mån-tors 9-12, du kan också maila på [email protected]

 

Frakt 59:-

(Fraktfritt över 1599:-) 

 

Tollare hundskyltar

Välkommen till vår kategori dedikerad till den otroligt fina rasen Tollare, även kallad för Nova scotia duck tolling retriever. Oavsett om du letar efter efter en varningsskylt, en rolig skylt eller en skylt där du vill ha din egen bild har vi det du letar efter. Alla våra skyltar trycks här i vår skyltverkstad utanför Halmstad, på så sätt kan vi garantera att kvaliteten alltid är top-notch. Vill du läsa mer om Tollaren? Tryck här.


Tollare hundskyltar - en favorit hos många, läs mer här!

Nova scotia duck tolling retriever, ofta kallad för Tollare, är en väldigt fin och ganska populär ras numera med en häftig historia. Denna hundras har sina rötter på “Nova-scotia” halvön som ligger i östra Kanada. På1800-talet var Tollaren känd för att apportera sjöfågel och har sedan dess blivit en allt mer populär hund runtom i världen. Under jakt förr i tiden lekte Tollaren och hoppade, fullt synlig för fåglarna. Dess lekfulla beteende fångade fåglarnas uppmärksamhet och lockade dem inom skotthåll. När jakten sedan var lyckad skickades Tollaren ut för att apportera de fällda fåglarna. 

Utöver sina goda jaktfärdigheter är denna ras även en utmärkt familjehund, den trivs allra bäst i aktiva hushåll. Den gillar långa promenader, joggingturer och lek i skogen. Så var beredd på en hund med mycket energi och arbetsglädje. Tollare är en hund som kräver regelbunden motion och mental stimulans för att må bra. Generellt sett är det en väldigt frisk ras. Den kräver viss pälsvård, men inte mer än regelbunden borstning och kamning. 

En hund med många personligheter

Låt dig inte luras av Tollarens söta utseende dock. Bakom dess lekfulla och söta fasad finns det en envis, smart, arbetsglad, lättlärd, rolig, krävande, glad, pigg, intensiv, lurig och reserverad hund – Ja, Tollaren är en speciell hund med många sidor. Det är inte den enklaste hundrasen för nybörjare. Den kräver en ägare med tålamod, engagemang och en aktiv livsstil. Men för den som är beredd att ge denna ras den tid och uppmärksamhet den behöver, får du en otroligt rolig och glad hund tillbaka. 

Oavsett vilken ras du älskar, garanterar vi på Happy Print alltid bästa kvalitet och hållbart UV-laminerat tryck för att säkerställa att hundskylten inte bleknar på många år. Här är våra olika materialalternativ:

  • Plastskylt: Tillverkad av 5 mm PVC-plast. Glöm inte att förborra skylten innan uppsättning för att undvika sprickor.

  • Aluminiumskylt: Plan plåt med hål i hörnen för enkel uppsättning på väggar eller staket.

  • Dekal (Klistermärke): Laminerad vinyl för bästa hållbarhet. Perfekt för släta ytor som bilar.

  • Magnet: Plan magnet godkänd för användning på bilar och andra magnetiska material.

För en fullständig genomgång så hävisar vi dig till vår blogg, där har vi ett flertal blogginlägg som kan hjälpa dig att hitta rätt. Vill du läsa guiden om våra material? Klicka här.

Varför välja Happy Print?

När du väljer Happy Print får du tillgång till produkter av överlägsen kvalitet, exceptionell funktionalitet och stilfull design som utstrålar hållbarhet. Vår hängivenhet till att erbjuda högsta standard och unika skyltar gör oss till det självklara valet. Hos oss på Happy Print får du inte bara produkter – du får en kontinuerlig upplevelse av omtanke och kvalitet. Så checka in vårt utbud av Tollare hundskyltar här ovan!

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla

Handla

Information


Moms visas: