Kundtjänst 035-18 19 20

Mån-tors 9-12, du kan också maila på [email protected]

 

Frakt 59:-

(Fraktfritt över 1599:-) 

 

Foxhound

Utforska vårt breda sortiment av hundskyltar, var och en skapad med kärlek och uppmärksamhet för att ge ditt hem en unik prägel. Oavsett om du söker en rolig eller informativ hundskylt, har vi det absolut bästa för dig och din hund. På Happy Print sätter vi dessutom alltid kvalitet och hållbarhet i fokus, därför är alla våra hundskyltar alltid av absolut högsta kvalitet. Vill du läsa mer? Tryck här.

Foxhound, en livlig och rolig hund - läs mer här!

Foxhound är en livlig och charmig ras som inte bara är människans bästa vän, den är också den perfekta partnern om du aldrig vill ha tråkigt. Med sina stora öron och ett par ögon som strålar av nyfikenhet är foxhounden een hund som är fylld av energi och busighet. Dess päls är mjuk och dess kropp är byggd för hastighet och uthållighet, vilket gör dem perfekta till en rad olika uppdrag. Foxhounden är dessutom en mästare på att sniffa upp saker, vare sig det är en gömd leksak under soffan eller en dold godbit bakom köksbänken. Denna nosiga detektiv har en otrolig talang för att följa doftspår.  

En hund med många talanger

Men det är inte bara spårning och sniffande som foxhounden är bra på - dess lekfulla natur gör den till en expert på att alltid ha roligt. Denna hund ser varje ögonblick som en möjlighet till skoj och kan förvandla även den tråkigaste dagen till ett äventyr med sin viftande svans. Foxhounden är också känd för sin intelligens och snabbhet, vilket även gör denna hund till en bra hund om du vill testa på agility och andra hundsporter. Dess förmåga att lära sig nya tricks och utmaningar är lika imponerande som dess förmåga att charma alla i sin omgivning. 

Så om du söker en hund som är redo att följa med på alla dina dagsäventyr, oavsett om du vill ut på en skogsvandring eller bara vill ha en lugn dag i soffan så gör foxhounden din dag betydligt bättre. Foxhounden är den oemotståndliga äventyraren som kommer att fylla ditt liv med skratt, glädje och oförglömliga stunder. 

Varför välja oss på Happy Print?

När du väljer Happy Print får du tillgång till produkter av överlägsen kvalitet, exceptionell funktionalitet och stilfull design som utstrålar hållbarhet. Vår hängivenhet till att erbjuda högsta standard och unika skyltar gör oss till det självklara valet. Hos oss på Happy Print får du inte bara produkter – du får en kontinuerlig upplevelse av omtanke och kvalitet. 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla

Handla

Information


Moms visas: