Kundtjänst 035-18 19 20

Mån-tors 9-12, du kan också maila på [email protected]

 

Frakt 59:-

(Fraktfritt över 1599:-) 

 

Engelsk Bulldogg

Upptäck vår exklusiva hundskyltskollektion för din engelska bulldogg. Vårt sortiment kombinerar stil och funktionalitet av högsta kvalitet. Varje skylt är skräddarsydd för att matcha din hunds unika personlighet. Välkommen till en värld där varje skylt berättar en historia om kvalitet och omtanke. Vill du veta mer? Läs mer här!

Engelsk bulldog - kompakt och familjekär hund

Engelsk bulldogg är en distinkt och charmig hundras som har vunnit människors hjärtan med sin unika personlighet och karakteristiska utseende. Denna ras har en fängslande historia och har utvecklats från gamla tider för att bli en älskad familjemedlem med en stark och lojal personlighet. Den engelsk bulldoggen har sina rötter i Storbritannien och härstammar från rasen mastiff som användes för tjurfäktning i medeltida England. Dessa hundar användes ursprungligen i hundkamper och tjurfäktning, men över tid har rasens karaktär omvandlats från aggressivitet till vänlighet. Efter förbudet mot tjurfäktning på 1800-talet ändrades bulldoggens syfte till sällskapshund, och dess temperament förändrades för att passa en mer familjevänlig roll. 

Engelska bulldoggs är kända för sitt kompakta och muskulösa utseende. Dess kraftiga kropp, breda huvud och karakteristiska veck på pannan ger rasen dess distinkta utseende. Den korta pälsen kommer i olika färger, inklusive rödbrun, fawn och vit. Engelsk bulldogg har ett vänligt uttryck och de välkända hopplösa ögonen som lägger till charm och karaktär. Engelsk bulldogg är känd för sin milda och vänliga natur. Denna ras är särskilt hängiven till sin familj och skapar starka band med både vuxna och barn. Trots sitt robusta utseende är engelska bulldoggar oftast mjuka, kärvänliga och tillgivenhetssökande. Deras lugna temperament gör dem utmärkta sällskapshundar som trivs bäst när de är nära sina ägare. 

En hund som kräver regulbunden vård

Engelskas bulldoggs kräver regelbunden vård på grund av sina ansiktsveck, särskilt runt ögon och nos. Deras korta nosparti kan göra dem känsliga för överhettning, så de mår bäst i svalare klimat. Trots sitt lugna temperament behöver de regelbunden motion för att hålla sig i form och vara friska. Träning och socialisering är också viktigt för att främja en balanserad och välfungerande hund.  

Engelska bulldoggs är en idealisk ras för familjer och de som letar efter en lojal och kärleksfull kamrat. Deras milda natur och utmärkta anpassningsförmåga gör dem till utmärkta sällskapshundar. Trots sitt tidigare rykte som strids- och tjurfäktningshund har dagens engelska bulldogg en vänlig och tillgiven inställning som gör den till en älskad medlem i många hem runt om i världen. 

Varför välja Happy Print?

När du väljer Happy Print öppnar du dörren till en värld av kvalitativa produkter, utmärkt funktionalitet och en design som inte bara är stilfull, utan även präglad av hållbarhet. Vår strävan efter överlägsen standard och skapande av unika skyltar gör oss till det självklara valet för dig som söker det allra bästa. Hos oss på Happy Print är du inte bara en kund, du blir en del av en kontinuerlig resa fylld av omtanke och högsta kvalitet.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla

Handla

Information


Moms visas: