Kundtjänst 035-18 19 20

Mån-tors 9-12, du kan också maila på [email protected]

 

Frakt 59:-

(Fraktfritt över 1599:-) 

 

Jack russell hundskyltar

Utforska vårt utbud av hundskyltar speciellt utformade för Jack Russell Terrier. Hos Happy Print kombinerar vi stil och funktionalitet för att erbjuda skyltar som speglar denna rasens unika charm och intelligens. Välj en skräddarsydd skylt för att visa din kärlek till din livliga Jack Russell Terrier på ett personligt sätt här nedan. Vill du läsa mer om jack russel? Tryck här.

Vill du veta mer om jack russell terrier?

Jack Russell Terrier, en dynamisk och småväxt ras, bär på sig en stor personlighet som fångar hjärtan över hela världen. Deras alerta ögon och karakteristiska prickiga päls ger dem en iögonfallande charm. Denna lilla terrier är känd för sin kompakta storlek och korthåriga päls, ofta i en kombination av vitt med bruna eller svarta fläckar. Dess atletiska kropp och vaksamma hållning avslöjar en hund full av energi och livlighet.

Jack Russell Terriers är kända för sin intelligens och oöverträffade energinivå. Dessa hundar är modiga och självständiga, redo att ta på sig utmaningar. De är lojala mot sina ägare och har en vänlig natur, vilket gör dem till underbara sällskapshundar. Som en aktiv ras kräver Jack Russell Terriers regelbunden motion och mental stimulans. De älskar att leka och delta i olika aktiviteter, vilket gör dem lämpliga för ägare som delar deras entusiasm för utomhusäventyr.

Jack Russell Terriers är generellt hälsosamma, men som alla raser kan de ha vissa genetiska predispositioner. Pälsen kräver minimal vård, och regelbunden träning och en balanserad kost bidrar till deras välbefinnande. Jack russel passar som bäs i familjer med aktiva livsstilar. Deras vänliga natur gör dem också till utmärkta sällskap för ensamstående, par och äldre personer som letar efter en fyrbent vän.

Kvalitet, funktionellt och hållbart hos Happy Print!

Hos Happy Print inser vi betydelsen av att fira den speciella rasen, Jack Russell Terrier. Vare sig du föredrar lekfulla illustrationer eller eleganta designer, tillhandahåller Happy Print det idealiska sättet för dig att uttrycka din kärlek till din lilla terrier. Våra hundskyltar kombinerar stil och personlig touch, vilket ger dig möjlighet att presentera din hund på ett modernt och hållbart vis.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla

Handla

Information


Moms visas: